ATLETISM/CAMPIONATUL NAȚIONAL ÎN SALĂ ETAPA A DOUA/Cea mai iute dintre fete

81

Atleta deveancă Florentina Marincu s-a aflat printre performerii celei de-a doua etape a Campionatului Național indoor pentru seniori, tineret și juniori 1. A fost prima la viteză și lungime

16-VITEZA

Atleta Florentina Marincu (foto, 18 ani), legitimată la Colegiul Național Sportiv “Cetate” Deva a câștigat proba de viteză pe distanța de 60 metri din cadrul celei de-a doua etape a Campionatului Național  indoor  pentru seniori, tineret și juniori 1, sâmbătă, în sala din complexul bucureștean „Lia Manoliu”.

Junioară mare Florentina Marincu a fost cea mai rapidă dintre cele opt concurente care au luat startul în finala feminine a probei de 60 metri  distanță pe care a parcurs-o în 7 secunde și 43 de sutimi. Pe locul secund s-a clasat Ana Maria Roșianu (21, ani, CSM Craiova, 7,45 secunde) iar locul 3 a fost ocupat de Anamaria Ioniță (26 ani, CSU Pitești, 7, 64 secunde).

Astfel, Marincu și-a reparat greșeala făcută în urmă cu o săptămână la Bacău în prima etapă a CN când a fost descalificată din finală pentru că a furat startul.

Duminică seara, Florentina Marincu antrenată de profesorul Nicolae Alexe s-a impus și în finala de la săritura în lungime cu un salt de 6, 50 metri probă în care a mai contabilizat o victorie în acest an în etapa de debut de la Bacău (rezultat 6, 66 metri). Pe locul secunda s-a clasat Elena Panțuroiu (LPS Câmpulung Muscel, 6, 27 m) iar poziția a treia a fost ocupată de Andreea Lefcenco (CS Farul Constanța, 5, 69 m).

Pentru cele două victorii Florentina Marincu a fost recompensată cu un premiu în valoare de 1.000 de lei oferit de Federația Română de Atletism.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *