ATLETISM/CAMPIONATELE NAŢIONALE ÎN SALĂ/Tânără şi iute

Deveanca Florentina Marincu este cea mai rapidă atletă a momentului din România şi recordmenă naţională la lungime la junioare 1!

12-IUTEAtleta Florentina Marincu (foto, 17 ani), legitimată la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” Deva s-a impus în proba de 60 metri a Campionatelor Naţionale de atletism în sală desfăşurată la finele săptămânii trecute la București cu un nou record personal.

Florentina Marincu care este antrenată de profesorul Nicolae Alexe a fost cea mai rapidă dintre cele 15 sportive care au luat startul în proba de 60 de metri, câștigând finala cu timpul de 7″40 secunde, după ce în calificări a fost tot prima cu timpul de 7″43 secunde. Celelalte două locuri pe podium au fost ocupate de Ana Maria Roşianu (CSA Steaua Bucureşti, 7″51 secunde) și Teodora Gheorghe (LPS Banatul Timişoara, 7″52 secunde).

Astfel, Florentina Marincu şi-a îmbunătăţit propria performanţă cu 13 sutimi de secundă! Până sâmbătă cel mai bun rezultat al lui „Flori” la 60 de metri era 7,53 secunde. Performanţa i-a adus două medalii de aur Florentinei Marincu la categoria seniori şi tineret.

[box border=”full”]Argint la lungime şi nou record naţional la junioare 1!

Duminică în cea de-a doua zi a Campionatelor Naţionale de atletism în sală Florentina Marincu (17 ani, CNS “Cetate” Deva) a cedat la mare luptă în spectaculoasa probă de săritura în lungime în care a trebuit să se recunoască învinsă cu doar 1 centimetru!, reușind o săritură de 6,67 metri – nou record personal şi naţional de junioare 1. Proba a fost câştigată de Alina Rotaru (CSA STeaua Bucureşti, 6, 68 metri), în timp ce treapta a treia a podiumului a fost ocupată de Cornelia Deiac (CSU Oradea, 6,51 metri). Nouă atlete s-au întrecut la lungime.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”