ATLETISM/CAMPIONATELE NAŢIONALE ÎN SALĂ ALE JUNIORILOR 1/Lideră şi la junioare 1

91

Florentina Marincu a câştigat două medalii de aur şi a stabilit un nou record naţional la CN în sală al juniorilor 1.

foto: Dan Gabriel

foto: Dan Gabriel

Atleta Florentina Marincu (foto, 17 ani) legitimată la Colegiul Naţional Sportiv (CNS) „Cetate” Deva este dublă campioană naţională de juniori 1 în sală în probele de 60 de metri şi săritura în lungime performanţe reuşite la finele săptămânii trecute în cadrul Campionatelor Naţionale de la Bucureşti. Sportiva antrenată de profesorul Nicolae Alexe s-a impus în proba de 60 de metri, cu timpul de 7,48 secunde şi a fost prima la săritura în lungime, cu o săritură de 6,63 metri.

Nou record national la lungime

Performanţa Florentinei de la lungime este mai valoroasă decât vechiul record naţional la nivel de junioare 1 stabilit de Adina Anton în 23 martie 2003 la 6,62 metri. Atleta de la Cetate a fost urmată în clasament de Elena Panţuroiu (CSM Câmpulung Muscel) cu 6,15 metri şi Georgiana Aniţei (CSŞ Bacău) cu 6.10 metri.

La competiția găzduită de sala din complexul „Lia Manoliu” din București au participat 376 sportivi (230 atleți și 146 atlete), din 92 de cluburi din întreaga țară.

 

[box border=”full”]

Semifondistă de aur
Atleta Claudia Florea (foto, 18 ani),  cu dublă legitimare la CS Ghelari – SCM Deva antrenată de Emerson Toma a câştigat medaliile de aur în probele de 800 şi 1.500 metri din cadrul Campionatelor Naţionale de atletism în sală rezervate juniorilor 1. 11-FLOREA

Astfel, sâmbătă în prima zi de concurs, Florea s-a impus în cursa de 1.500 de metri, cu timpul de 4 minute, 29 de secunde şi 89 de sutimi, iar ieri, a devenit campioană naţională în proba de 800 de metri, cu timpul de 2:11,12 minute.

[/box]

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.