ATLETISM. Marincu menţiune CE de juniori 1 din Italia

Cadeta Florentina Marincu de la Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” Deva a avut medalia de bronz  la gât la triplusalt până înaintea ultimei serii de sărituri. 

1012391_577506935635412_959344066_n

Final dramatic în finala feminină de la triplusalt, din cadrul Campionatelor Europene rezervate juniorilor 1, de la Rieti, Italia unde România a avut trei reprezentante.

Conform fra.ro până înaintea ultimei serii de încercări, Elena Panțuroiu (13,36 m – Personal Best – PB), conducea, iar deveanca Florentina Marincu, recent medaliată cu două medalii de aur la Mondialele de cadeți (triplusalt – 13,75 metri și lungime – 6,42 metri), era pe cea de-a treia poziție, cu 13,23 metri, în timp ce Andreea Lefcenco rămăsese pe a 10-a poziție, cu 12,74 metri.

Din nefericire pentru tricolore, clasamentul s-a modificat, ierarhia finală fiind următoarea: 1. Ottavia Cestonaro (13,41 m), 2. Elena Panțuroiu, 3. Ana Peleteiro (Spania – 13,29 m – SB), 4. Florentina Marincu. De altfel, Panţuroiu (18 ani) şi Marincu (17 ani) au fost cele mai mici din concurs.

Florentina Marincu este antreanată de profesorul Nicolae Alexe.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani