ATLETISM. Marincu menţiune CE de juniori 1 din Italia

Cadeta Florentina Marincu de la Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” Deva a avut medalia de bronz  la gât la triplusalt până înaintea ultimei serii de sărituri. 

1012391_577506935635412_959344066_n

Final dramatic în finala feminină de la triplusalt, din cadrul Campionatelor Europene rezervate juniorilor 1, de la Rieti, Italia unde România a avut trei reprezentante.

Conform fra.ro până înaintea ultimei serii de încercări, Elena Panțuroiu (13,36 m – Personal Best – PB), conducea, iar deveanca Florentina Marincu, recent medaliată cu două medalii de aur la Mondialele de cadeți (triplusalt – 13,75 metri și lungime – 6,42 metri), era pe cea de-a treia poziție, cu 13,23 metri, în timp ce Andreea Lefcenco rămăsese pe a 10-a poziție, cu 12,74 metri.

Din nefericire pentru tricolore, clasamentul s-a modificat, ierarhia finală fiind următoarea: 1. Ottavia Cestonaro (13,41 m), 2. Elena Panțuroiu, 3. Ana Peleteiro (Spania – 13,29 m – SB), 4. Florentina Marincu. De altfel, Panţuroiu (18 ani) şi Marincu (17 ani) au fost cele mai mici din concurs.

Florentina Marincu este antreanată de profesorul Nicolae Alexe.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Trei ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române au slujit la hramul Mănăstirii Prislop         Despre plecarea pe drumul fără întoarcere a Mariei Toma Damşa         Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3