ATLETISM. Juniorii au pus mâna pe două medalii

Atleţii hunedoreni au câştigat două medalii – câte una de argint şi bronz –  în etapa finală a Campionatului Naţional rezervată juniorilor 3 competiţie care s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute pe stadionul „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti.

1003454_454111418029627_19112805_n

Medalia de argint a fost obţinută de ştafeta masculină a Clubului Sportiv Şcolar Hunedoara formată din Sebastian Duca, Cătălin Florea, Radu Stanciu şi Corneliu Pitariu în proba de 4X100 metri +200 metri  +300 metri  + 4oo metri în 2:10.45 minute. În concurs au luat startul 12 echipe.

Medalia de bronz a fost câştigată într-o probă individuală – triplusalt – de atletul Bogdan Sitoianu de la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” Deva cu un salt de 12,84 metri. În concurs au sărit 7 sportivi.

Clasări notabile au mai bifat Corneliu Pitariu (foto, în centru, CSŞ Hunedoara) – locul 4 la 800 metri (2:04,35 minute) din 31 de concurenţi şi locul 5 la 1.500 metri (4:27,69 minute) respectiv Margareta Maghi Mirea – locul 4 la săritura în înălţime.

La etapa finală a Campionatului Naţional rezervată juniorilor 3 au participat 455 de atleţi din 103 cluburi – 222 fete şi 233 băieţi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei