ATLETISM/ INTERNAŢIONALELE ROMÂNIEI/Medalie internaţională pentru Florentina Marincu

Atleta Florentina Marincu (foto, 17 ani, junioară 2) legitimată la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” Deva a fost singura sportivă din judeţul Hunedoara care a urcat pe podiumul de premiere la Campionatele Internaţionale de atletism ale României.

FOTO: CRISTI BARBU/FRA.RO

FOTO: CRISTI BARBU/FRA.RO

Eleva profesorului Nicolae Alexe a câştigat medalia de bronz în proba de viteză pe distanţa de 100 de metri cu timpul de 11.88 secunde. Proba a fost câştigată de senioara Andreea Ogărăzeanu (CS Farul Constanţa, 23 ani) care a trecut linia de sosire în 11.58 secunde. Pe locul 2 s-a clasat tot o atletă senioară Ana Maria Roşianu (20 ani, CSA Steaua Bucureşti, 11. 83 secunde). 17 sportive au luat startul la 100 de metri.

Menţiune la lungime

Marincu a participat şi în proba de săritura în lungime în care s-a clasat pe locul 4 cu un salt de 6.44 metri reuşit din a patra încercare. Cea mai lungă săritură a fost reuşită de Ekaterina Khalyutina din Rusia 6.51 metri. Pe locul 2 s-a clasat Cornelia Deiac (CSU Oradea,  6.50 metri) urmată de Alina Rotaru (CSA Steaua Bucureşti, 6.48 metri). 12 atlete au sărit pragul.

Alte rezultate obţinute de atleţii hunedoreni

Evoluţii apreciabile au avut şi alţi doi atleţi hunedoreni ambii legitimaţi la Sport Club Municipal Deva. Este vorba despre Maria Claudia Florea care s-a clasat pe locul 4 în finala probei de 800 metri – timp realizata 2:07,69 minute (locul 1 a revenit Dorina Korozsi – CS Crisul Oradea 2:05,56 minute), respectiv Andrei Razvan Deliu care a ocupat tot locul 4 însă la săritura cu prăjina. El a reuşit să treacă peste obstacolul înălţat la 4.50 metri (proba a fost câştigată de Dimitros Patsoukakis din Grecia cu 5.35 metri).

La cea de-a 58-a ediţie a Campionatelor Internaţionale de atletism ale României desfăşurate pe stadionul „Dinamo” din Bucureşti au participat 297 de atleti din care 131 la feminin şi 166 la masculin de la 84 cluburi din 7 ţări: Grecia, Bulgaria, Republica Moldova, Rusia, Turcia, Belarus şi România.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare