Asiana evidenţiată de Nadia

Multipla campioană olimpică la gimnastică artistică, Nadia Comăneci  crede că şi sportivele cu părinţi de naţionalităţi diferite pot reprezenta cu succes România în competiţiile internaţionale şi a dat-o spre exemplu pe Asiana Peng (foto, 13 ani), gimnasta legitimată la Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” Deva care are tată chinez şi mamă româncă despre care a spus că este o gimnastă de viitor, dar care nu are experienţă în acest moment. 

FOTO: DAN MAREŞ.

FOTO: DAN MAREŞ.

“Sunt fetiţe care concurează pentru România. Nu are importanţă că sunt mixate, nemixate, ele reprezintă ţara noastră. Asiana Peng a făcut mare impresie la un concurs. Ştiu că a fost antrenată de Gina Gogean, dar este încă cruduţă”, a explicat pentru mediafax.ro, Nadia Comăneci.

În luna februarie, Asiana Peng a participat la  „Festivalul de Sport şi Sănătate Bart&Nadia”, ce s-a desfăşurat la Oklahoma, Statele Unite ale Americii concurs în care a obţinut cea mai bună clasare dintre gimnastele românce la individual compus – locul 5 –, locul 8 cu echipa României, locul 2 la sol (junioare) iar la final evoluţia ei a fost apreciată de însuşi Nadia Comăneci.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva