Asiana evidenţiată de Nadia

Multipla campioană olimpică la gimnastică artistică, Nadia Comăneci  crede că şi sportivele cu părinţi de naţionalităţi diferite pot reprezenta cu succes România în competiţiile internaţionale şi a dat-o spre exemplu pe Asiana Peng (foto, 13 ani), gimnasta legitimată la Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” Deva care are tată chinez şi mamă româncă despre care a spus că este o gimnastă de viitor, dar care nu are experienţă în acest moment. 

FOTO: DAN MAREŞ.

FOTO: DAN MAREŞ.

“Sunt fetiţe care concurează pentru România. Nu are importanţă că sunt mixate, nemixate, ele reprezintă ţara noastră. Asiana Peng a făcut mare impresie la un concurs. Ştiu că a fost antrenată de Gina Gogean, dar este încă cruduţă”, a explicat pentru mediafax.ro, Nadia Comăneci.

În luna februarie, Asiana Peng a participat la  „Festivalul de Sport şi Sănătate Bart&Nadia”, ce s-a desfăşurat la Oklahoma, Statele Unite ale Americii concurs în care a obţinut cea mai bună clasare dintre gimnastele românce la individual compus – locul 5 –, locul 8 cu echipa României, locul 2 la sol (junioare) iar la final evoluţia ei a fost apreciată de însuşi Nadia Comăneci.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Voluntarii care lucrează la Cetatea Costești au nevoie de ajutor         NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții