Asiana evidenţiată de Nadia

Multipla campioană olimpică la gimnastică artistică, Nadia Comăneci  crede că şi sportivele cu părinţi de naţionalităţi diferite pot reprezenta cu succes România în competiţiile internaţionale şi a dat-o spre exemplu pe Asiana Peng (foto, 13 ani), gimnasta legitimată la Colegiul Naţional Sportiv “Cetate” Deva care are tată chinez şi mamă româncă despre care a spus că este o gimnastă de viitor, dar care nu are experienţă în acest moment. 

FOTO: DAN MAREŞ.

FOTO: DAN MAREŞ.

“Sunt fetiţe care concurează pentru România. Nu are importanţă că sunt mixate, nemixate, ele reprezintă ţara noastră. Asiana Peng a făcut mare impresie la un concurs. Ştiu că a fost antrenată de Gina Gogean, dar este încă cruduţă”, a explicat pentru mediafax.ro, Nadia Comăneci.

În luna februarie, Asiana Peng a participat la  „Festivalul de Sport şi Sănătate Bart&Nadia”, ce s-a desfăşurat la Oklahoma, Statele Unite ale Americii concurs în care a obţinut cea mai bună clasare dintre gimnastele românce la individual compus – locul 5 –, locul 8 cu echipa României, locul 2 la sol (junioare) iar la final evoluţia ei a fost apreciată de însuşi Nadia Comăneci.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
BISERICA ROTONDĂ DE LA GEOAGIU         Transalpina Pădurenilor. Cum arată noua șosea din munții Hunedoarei, după finalizare         ALERTĂ. Peste 70 de cazuri noi de Covid 19 în județul Hunedoara         Angajat al Minei Lupeni, infectat cu noul coronavirus         Ecaterina Andronescu: „Nu sunt de acord să eliminăm educația tehnologică!”         După 16 ani și 4 mandate de primar, Gheorghe Ile se retrage din cursa electorală         Noul coronavirus lovește devastator în județul Hunedoara. Nouă localități, la limita carantinării         Ioan de Hunedoara a fost omagiat de hunedoreni         Povestea științifică a Cetății Deva         Situație dramatică în Orăștie: Tâmpenia „Nu purtați mască”, „Nu este Covid 19” dă roade. Finanțele – închise, în urma infectării unor angajate         Dosarul retrocedărilor controversate din Retezat, soluționat după un deceniu. Ce a decis instanța         Fortificația Sarmizegetusei Regia va fi restaurată integral         Începe distribuirea unor produse alimentare destinate anumitor categorii de persoane din Deva         Muncă la negru pe șantierul căii ferate Simeria – Gurasada         Din bugetul județului Hunedoara se va amenaja un compartiment destinat tratării pacienților cardiaci critici         CJ Hunedoara: Încă 3 milioane de lei pentru drumurile județene         CJ Hunedoara va finanța închiderea deponeului neconform de la Vulcan         Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei         Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara         Petrecere în plină stradă, într-un cartier din Hunedoara