ARTE MARŢIALE/Noi medalii naţionale pentru Elite Center Hunedoara

Sportivii Clubului  Sportiv Elite Center Hunedoara s-au întors cu 4 medalii de bronz de la Campionatul  Naţional de Karate Shotokan rezervat copiilor şi Under 21 desfăşurat la Reghin.

11-KARATEÎn urma evoluţiilor pe care le-au avut în concurs au urcat pe podiumul de premiere sportivii Monica Dan la proba de kata categoria 8-9 ani şi la proba de kumite categoria +25 kilograme respectiv Eric Şoş la proba de kata  categoria Under 21 (18-21 ani) cât şi la proba de kumite categoria +78 kilograme.

Ceilalţi karateka  hunedoreni au reuşit să obţină câte o menţiune astfel: Eduard Suto, Daria Creţu, Dragoş Budiul, Vlad Cristea şi Denis Popa (foto). Campionatul s-a desfăşurat în Sala  Polivalentă din Reghin. La concurs au participat 21 de cluburi din ţară şi aproximativ 350 de sportivi.

Karateka hunedoreni sunt pregătiţi de sensei Ilie Zanfir 2 Dan, iar la competiţia din judeţul Mureş au fost însoţiţi  de preşedintele clubului Iosif Şoş – antrenor şi instructor.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”         Au început lucrările de modernizare a drumului de legătură între strada Vulcan și strada Cozia         Paftaua din fier, placată cu tablă de bronz, de la Ardeu         ITM Hunedoara – privind prevenirea răspândirii noului coronavirus la reluarea activităților de transport         Aparat de plasmafereză funcțional în județul Hunedoara         Femeie anchetată după ce și-a fugărit soțul cu ciocanul         Două adolescente din Hunedoara au fost date în urmărire națională         Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Deva și-a reluat activitatea         Sfinții Mari Împărați Constantin și mama sa, Elena         Peștera zidită de la Mada         Încă un deces al unui pacient diagnosticat cu Covid 19, în judeţul Hunedoara         Aparat de ozonoterapie, folosit la ATI – Spitalul municipal Hunedoara         Tânăr fără permis auto, prins pentru a doua oară de polițiști, în Hunedoara