ARTE MARŢIALE/Noi medalii naţionale pentru Elite Center Hunedoara

Sportivii Clubului  Sportiv Elite Center Hunedoara s-au întors cu 4 medalii de bronz de la Campionatul  Naţional de Karate Shotokan rezervat copiilor şi Under 21 desfăşurat la Reghin.

11-KARATEÎn urma evoluţiilor pe care le-au avut în concurs au urcat pe podiumul de premiere sportivii Monica Dan la proba de kata categoria 8-9 ani şi la proba de kumite categoria +25 kilograme respectiv Eric Şoş la proba de kata  categoria Under 21 (18-21 ani) cât şi la proba de kumite categoria +78 kilograme.

Ceilalţi karateka  hunedoreni au reuşit să obţină câte o menţiune astfel: Eduard Suto, Daria Creţu, Dragoş Budiul, Vlad Cristea şi Denis Popa (foto). Campionatul s-a desfăşurat în Sala  Polivalentă din Reghin. La concurs au participat 21 de cluburi din ţară şi aproximativ 350 de sportivi.

Karateka hunedoreni sunt pregătiţi de sensei Ilie Zanfir 2 Dan, iar la competiţia din judeţul Mureş au fost însoţiţi  de preşedintele clubului Iosif Şoş – antrenor şi instructor.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști