FOTOGALERIE/ARTE MARŢIALE/Clubul Sportiv Heian Deva a câştigat “BANZAI Cup” 2014

Clubul Sportiv Heian din Deva s-a clasat pe primul loc la competiţia internaţională de karate dotată cu “Cupa BANZAI” desfăşurată la finele săptămânii trecute la Arad în care s-au întrecut peste 450 de sportivi legitimaţi la 45 de cluburi  din 6 ţari: Slovacia, Ungaria, Serbia ,Bosnia Hertegovina, Italia şi România.

1901680_435505956579388_591458442_n

Karateka de la CS Heian Deva (foto), au acumulat 110 puncte în contul celor 39 de medalii câştigate: 15 de aur, 16 de argint şi 8 de bronz. Pe locul 2 s-a clasat CS Tiger Arad cu 88 de puncte iar pe locul trei CS Shodan Timişoara cu 56 de puncte.

Rezultate tehnice

La proba de kata s-au remarcat: Victor Kutaba, Mihai Martinesc, Denisa Pădurean, Diana Josan, Andra Daniliuc, Diana Tatoiu, Alexia Voicu, Raul Vilcu, Amanda Verne, Andrei Herbeiu, Maria Pascu, Adina Pitic, Teodora Voisan si antrenorii Marius Biji – 4 DAN şi Oana Tomiuc – 5 DAN – primii 7 au participat şi la grupa superioară ca vârstă la proba de kata obţinând medalie.

[wzslider autoplay=”true”]

La proba de kumite s-au evidenţiat: Atila Szocs, Mihai Martinesc, Maria Nedelcu, Diana Josan, Andra Daniliuc, Roberta Pasc şi Marius Biji

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei