FOTOGALERIE/ARTE MARŢIALE/Clubul Sportiv Heian Deva a câştigat “BANZAI Cup” 2014

Clubul Sportiv Heian din Deva s-a clasat pe primul loc la competiţia internaţională de karate dotată cu “Cupa BANZAI” desfăşurată la finele săptămânii trecute la Arad în care s-au întrecut peste 450 de sportivi legitimaţi la 45 de cluburi  din 6 ţari: Slovacia, Ungaria, Serbia ,Bosnia Hertegovina, Italia şi România.

1901680_435505956579388_591458442_n

Karateka de la CS Heian Deva (foto), au acumulat 110 puncte în contul celor 39 de medalii câştigate: 15 de aur, 16 de argint şi 8 de bronz. Pe locul 2 s-a clasat CS Tiger Arad cu 88 de puncte iar pe locul trei CS Shodan Timişoara cu 56 de puncte.

Rezultate tehnice

La proba de kata s-au remarcat: Victor Kutaba, Mihai Martinesc, Denisa Pădurean, Diana Josan, Andra Daniliuc, Diana Tatoiu, Alexia Voicu, Raul Vilcu, Amanda Verne, Andrei Herbeiu, Maria Pascu, Adina Pitic, Teodora Voisan si antrenorii Marius Biji – 4 DAN şi Oana Tomiuc – 5 DAN – primii 7 au participat şi la grupa superioară ca vârstă la proba de kata obţinând medalie.

[wzslider autoplay=”true”]

La proba de kumite s-au evidenţiat: Atila Szocs, Mihai Martinesc, Maria Nedelcu, Diana Josan, Andra Daniliuc, Roberta Pasc şi Marius Biji

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”