Activitatea Poliției Locale Deva, în luna octombrie 2019

Polițiștii locali din municipiul Deva au desfășurat în luna octombrie 2019, acțiuni pe domeniile de competenţă: ordinea și liniștea publică, paza bunurilor; circulația pe drumurile publice; disciplina în construcții și afișajul stradal; protecția mediului; activitatea comercială; evidența persoanelor.

 

Serviciul Circulație pe Drumurile Publice a luat măsuri în ceea ce privește încălcarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice şi staționarea vehiculelor.  Au fost aplicate 295 de sancțiuni (223 avertismente și 72 de amenzi). Valoarea amenzilor date de polițiștii de la circulație a fost de 22.710 lei.

 

Serviciul de Ordine și Liniște Publică, Paza Bunurilor a desfăşurat activităţi menite să combată tulburarea liniștii și ordinii publice, comercializarea produselor pe domeniul public fără a putea justifica proveniența acestora, depozitarea de deșeuri în alte locuri decât cele amenajate în acest scop. Pe domeniile de competență ale acestui serviciu au fost aplicate 160 de sancțiuni (93 avertismente și  67 amenzi).  Valoarea totală a amenzilor date de polițiștii de la acest serviciu a fost de 12.630 lei.

 

Angajații Serviciului Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Activitate Comercială au efectuat controale în teren a construcțiilor noi, au verificat autorizații de construire, de reparații carosabil și pietonal, amplasarea panourilor publicitare, lucrări de construcții executate în apartamente, transportul și depozitarea deșeurilor, zonele verzi din intravilanul municipiului Deva, albiile râului Mureș, curățenia stradală și au efectuat pânde în locurile unde au avut informații că se depozitează ilegal deșeuri. Serviciul Disciplina în Construcții, Protecția Mediului și Activitate Comercială a aplicat 103 sancțiuni (31 de avertismente și 72 amenzi). Valoarea amenzilor  a fost de 24.900 lei.

 

La Serviciul Monitorizare Video și Trafic, sesizările înregistrate au fost pe linie de: ordine și liniște publică, circulație rutieră, disciplină în construcții şi protecția mediului. Din cele 348 de sesizări preluate, şase au fost prin apelul unic de urgență 112. Au fost verificate în baza de date naţională un număr de 250 de persoane şi maşini.

 

Poliţiştii locali au fost prezenți și la evenimente organizate de servicii din cadrul Primăriei Municipiului Deva și din subordinea Consiliului Local Deva.

 

Conform raportului de activitate al Direcției Poliția Locală Deva pe luna octombrie 2019, au fost aplicate 558 de sancțiuni pe domeniile de competență ale acestei instituției. Valoarea totală a amenzilor date de polițiștii locali în luna octombrie a acestui an s-a ridicat la suma de 60.240 lei.

 

Pentru orice problemă care ține de competența Poliției Locale, puteți suna la Dispecerat –  tel. 0254.232.777, dar și direct de pe aplicația Deva24.

 

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului