MINIFOTBAL/Start la înscrieri în campionatul Devei!

Organizatorii campionatului de minifotbal amatori al municipiului Deva au deschis listele de înscrieri pentru sezonul competiţional 2013-2014.

12-MINIFOTBAL

Jucătorii amatorii de fotbal pe teren redus care pot forma o echipa se pot înscrie în campionat începând de astăzi şi până pe 20 august la sediul Clubului Sportiv RealSport. Astfel, echipele cu state vechi dar şi cele noi care doresc să participe în competiţiile organizate la Baza Sportivă RealSport din Deva trebuie să achite suma de 450 de lei. Meciurile din prima etapă a viitorului sezon care se va întinde pe durata a 10 luni sunt programate să se dispute, sâmbătă, 31 august.
Se preconizează că în viitorul sezon vor participa 40 de echipe cu peste 600 de jucători. Şi premiile puse în joc sunt atractive. Echipele fruntaşe vor împărţi 18.000 de lei! Campionatul RealSport Deva este organizat de Clubul Sportiv şi Baza Sportivă RealSport Deva şi Filiala Deva a Partidului Naţional Liberal sub egida Federaţiei de Minifotbal din România.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Transport ilegal de lemne         322 de metri cubi de lemne expediate ilegal         Încă două cazuri de coronavirus în România         Patriarhia Română: Măsuri sanitare şi spirituale în timp de epidemie         PLAN PENTRU O SITUAŢIE DE URGENŢĂ. Autoritățile au luat măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus în județ         TIMP LIBER. Recomandările ZIARUL HUNEDOREANULUI pentru acest week-end         La OpticLine. Cataracta, cea mai frecventă afecțiune a ochilor, are rezolvare         Ce s-a ales de planurile de modernizare a celor 10 șosele turistice din Hunedoara         S-a lansat proiectul de amenajare a trecerilor la nivel a drumurilor naționale cu calea ferată         Măsuri de urgență pentru prevenirea infecțiilor cu Coronavirus în municipiul Deva         Femeie tâlhărită pe o stradă din Petroșani         Lemne confiscate de polițiști, în urma unui control în trafic         Accident pe un bulevard din Deva         Deputatul Marius Surgent a revenit în PNL: “Alianța ALDE – PSD s-a dovedit a fi una toxică pentru noi”         Berbeceanu, mesaj controversat pentru șefii Bisericii Ortodoxe Române, pe tema coronavirusului         Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile