MINIFOTBAL/Start la înscrieri în campionatul Devei!

Organizatorii campionatului de minifotbal amatori al municipiului Deva au deschis listele de înscrieri pentru sezonul competiţional 2013-2014.

12-MINIFOTBAL

Jucătorii amatorii de fotbal pe teren redus care pot forma o echipa se pot înscrie în campionat începând de astăzi şi până pe 20 august la sediul Clubului Sportiv RealSport. Astfel, echipele cu state vechi dar şi cele noi care doresc să participe în competiţiile organizate la Baza Sportivă RealSport din Deva trebuie să achite suma de 450 de lei. Meciurile din prima etapă a viitorului sezon care se va întinde pe durata a 10 luni sunt programate să se dispute, sâmbătă, 31 august.
Se preconizează că în viitorul sezon vor participa 40 de echipe cu peste 600 de jucători. Şi premiile puse în joc sunt atractive. Echipele fruntaşe vor împărţi 18.000 de lei! Campionatul RealSport Deva este organizat de Clubul Sportiv şi Baza Sportivă RealSport Deva şi Filiala Deva a Partidului Naţional Liberal sub egida Federaţiei de Minifotbal din România.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere