Ziua Porţilor Deschise la tribunal

Tribunal-DevaTribunalul Hunedoara organizează vineri, 24 octombrie 2014, între orele 10 şi 13, „Ziua Porţilor Deschise”.

„Evenimentul are ca scop asigurarea transparenţei actului de justiţie şi familiarizarea justiţiabililor cu aspectele specifice activităţii de judecată”, a informat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara. Cei care ajung la tribunal sunt invitaţi să viziteze compartimentele instanţei, să afle cum pot accesa portalul Tribunalului Hunedoara de la un computer pus la dispoziţia publicului şi să afle informaţii cu privire la circuitul dosarelor, la modalitatea de accesare a soluţiilor dosarelor aflate pe rolul Tribunalului Hunedoara sau a altor informaţii utile disponibile pe site-ul instanţei şi la info-chioşcuri.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei         De ce să aplici pentru un program de calificare în Industria Automotive?         Accident rutier cu motocicleta: doi oameni au fost răniți         „Să trimitem copiii la școală!”- campanie liberală aflată la a șaptea ediție         Tentativă de omor la Orăștie         Ce măsuri sunt luate după tragedia din Sarmizegetusa Regia         Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva deschis circulației         Drumul spre Poiana Pelegii se deschide parțial         ANI: Răzvan Mareș, în conflict de interese         Veste uriașă pentru șoferi: Se deschide Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva         PREZIDENŢIALE 2019. Liberalii hunedoreni strâng semnături pentru Klaus Iohannis – Preşedinte         Fizioterapie și kinetoterapie sau relaxare și întreținere. Toate într-un singur loc: la cabinetul C.A.R.P. Solidaritatea Simeria         Este Deva o destinație turistică?         43 de kilometri ai Autostrăzii Lugoj – Deva deschiși până la sfârșitul lunii august         CNAIR: Lotul 4 Lugoj – Deva a fost recepționat dar nu poate fi deschis circulației         Festivalul Plăcintelor pădureneşti la Poiana Răchițelii