„Ziua Curăţeniei”. Angajaţii DRÄXLMAIER au strâns trei tone de gunoaie de pe malurile Cernei

De „Ziua Curăţeniei”, angajaţii au contribuit la curăţarea de deșeuri și gunoaie a unei zone întinse din apropierea orașului. De altfel, DRÄXLMAIER este o firmă care se implică tot mai mult şi mai constant în viaţa cetăţii

Peste 90 de angajaţi ai DRÄXLMAIER Hunedoara şi-au petrecut ziua de sâmbătă, 9 noiembrie 2019, ajutând la protejarea mediului înconjurător.
Voluntariat pentru un mediu curat
Echipaţi cu mănuşi şi saci de gunoi, voluntarii companiei, însoţiţi de copii şi alte rude, au colectat în doar câteva ore peste trei tone de deşeuri – de la materiale plastice la polistiren, cutii de carton, ambalaje și resturi menajere. Zona vizată pentru curăţenie de angajaţii DRÄXLMAIER Hunedoara a fost în apropierea străzii Carpați, pe malul râului Cerna, unde existau foarte multe gunoaie. „Ne-a făcut plăcere că ne-am organizat și am participat împreună la această acțiune. Am făcut mișcare și am făcut o faptă bună, încercăm să protejăm natura. A fost o experiență interesantă și relaxantă alături de colegi”, a spus Daniel, unul dintre voluntarii DRÄXLMAIER Hunedoara.
Parteneri în Cetate
Echipa numeroasă de voluntari a companiei s-a bucurat să facă o faptă bună în timpul liber. Angajații s-au arătat dornici ca și pe viitor să participe la alte acțiuni similare. Unii au venit alături de copii, dorind să-i învețe cât este de important să mențină curățenia în mediul înconjurător. „Avem peisaje foarte frumoase în Hunedoara și în regiune. Este important să le protejăm, să le păstrăm curate și să ne responsabilizăm. M-am simțit excelent alături de colegi, peisajele sunt superbe și suntem bucuroși că am transformat zona ecologizată într-un loc îngrijit. Suntem cu toții un exemplu copiilor noștri și a fost foarte frumos că am participat alături de cei mici la această acțiune”, a povestit Elena, colega noastră din DRÄXLMAIER Hunedoara.
DRÄXLMAIER Hunedoara este partenerul dedicat al comunităților locale. Compania a donat în acest an aparatură medicală în valoare de 25.000 de euro Spitalului Municipal „Alexandru Simionescu” din Hunedoara. De asemenea, în 2019, DRÄXLMAIER Hunedoara a susținut zeci de elevi care provin din familii defavorizate prin donația de rechizite școlare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani