„Ziua Curăţeniei”. Angajaţii DRÄXLMAIER au strâns trei tone de gunoaie de pe malurile Cernei

De „Ziua Curăţeniei”, angajaţii au contribuit la curăţarea de deșeuri și gunoaie a unei zone întinse din apropierea orașului. De altfel, DRÄXLMAIER este o firmă care se implică tot mai mult şi mai constant în viaţa cetăţii

Peste 90 de angajaţi ai DRÄXLMAIER Hunedoara şi-au petrecut ziua de sâmbătă, 9 noiembrie 2019, ajutând la protejarea mediului înconjurător.
Voluntariat pentru un mediu curat
Echipaţi cu mănuşi şi saci de gunoi, voluntarii companiei, însoţiţi de copii şi alte rude, au colectat în doar câteva ore peste trei tone de deşeuri – de la materiale plastice la polistiren, cutii de carton, ambalaje și resturi menajere. Zona vizată pentru curăţenie de angajaţii DRÄXLMAIER Hunedoara a fost în apropierea străzii Carpați, pe malul râului Cerna, unde existau foarte multe gunoaie. „Ne-a făcut plăcere că ne-am organizat și am participat împreună la această acțiune. Am făcut mișcare și am făcut o faptă bună, încercăm să protejăm natura. A fost o experiență interesantă și relaxantă alături de colegi”, a spus Daniel, unul dintre voluntarii DRÄXLMAIER Hunedoara.
Parteneri în Cetate
Echipa numeroasă de voluntari a companiei s-a bucurat să facă o faptă bună în timpul liber. Angajații s-au arătat dornici ca și pe viitor să participe la alte acțiuni similare. Unii au venit alături de copii, dorind să-i învețe cât este de important să mențină curățenia în mediul înconjurător. „Avem peisaje foarte frumoase în Hunedoara și în regiune. Este important să le protejăm, să le păstrăm curate și să ne responsabilizăm. M-am simțit excelent alături de colegi, peisajele sunt superbe și suntem bucuroși că am transformat zona ecologizată într-un loc îngrijit. Suntem cu toții un exemplu copiilor noștri și a fost foarte frumos că am participat alături de cei mici la această acțiune”, a povestit Elena, colega noastră din DRÄXLMAIER Hunedoara.
DRÄXLMAIER Hunedoara este partenerul dedicat al comunităților locale. Compania a donat în acest an aparatură medicală în valoare de 25.000 de euro Spitalului Municipal „Alexandru Simionescu” din Hunedoara. De asemenea, în 2019, DRÄXLMAIER Hunedoara a susținut zeci de elevi care provin din familii defavorizate prin donația de rechizite școlare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare