Ziua Copilului printre prieteni și colegi la DRÄXLMAIER Hunedoara

509

Sute de copii au sărbătorit împreună cu părinții lor Ziua Copilului într-un cadru de poveste organizat de DRÄXLMAIER Hunedoara. Evenimentul s-a adresat copiilor angajaților companiei și a strâns laolaltă sute de participanți, mai mici și mai mari, veniți să petreacă Ziua Copilului printre prieteni și colegi.

Încă de la primele ore ale dimineții, cei mici au venit însoțiți de părinți și bunici în curtea fabricii din Hunedoara. Veseli și plini de energie, s-au jucat, au pictat, s-au lăsat pictați și au legat prietenii noi. Părinții au retrăit din plin sentimentul copilăriei, au făcut poze cu personaje de poveste și savurând bucuria celor mici.

DRÄXLMAIER Hunedoara i-a așteptat cu o varietate de activități, la care aceștia au participat cu entuziasm, de la jocuri cu mingea la pictură pe față. Toboganele și trambulinele gonflabile au reprezentat însă atracțiile zilei, testate cel puțin o dată de sărbătoriți. Pe tot parcursul zilei, aceștia au primit gustări, suc și înghețată și au fost tot timpul îndrumați de un grup de voluntari ai companiei, care au asigurat bunul mers al evenimentului.

Echipa din DRÄXLMAIER Hunedoara este o mare familie și suntem bucuroși să sărbătorim această zi specială împreună cu colegii noștri și copiii lor. Este un dedicat exclusiv micuților. Suntem încântați că am reușit să le oferim tuturor cât mai multe amintiri frumoase”, a spus Ioan Penișoară, director general DRÄXLMAIER Hunedoara.

Copiii au creat cu ajutorul voluntarilor o pictură uriașă în zeci de culori. “Copiii au fost foarte bucuroși că s-au jucat, au participat la concursuri și au avut parte de surprize și mici cadouri. A fost o zi extraordinară, pe care nici ei, nici noi, nu o vom uita”, a spus Adrian, una dintre colegele noastre.

DRÄXLMAIER Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.