Zi decisivă pentru fostul viceprimar al Hunedoarei

robert dan lat viceprimar hd-2766Fostul viceprimar al Hunedoarei, Robert Dan va afla luni dacă beneficiază de prevederile legii mai favorabile, aplicate o dată cu intrarea în vigoare a Noului Cod Penal.

Robert Dan, fostul viceprimar al Hunedoarei, condamnat la trei ani de închisoare pentru infracţiuni de abuz în serviciu, ar putea primi o pedeapsă mai blândă, potrivit Noului Cod Penal. Sesizarea privind dosarul său, transmisă de comisia de evaluare din penitenciar, va fi soluţionată de Curtea de Apel Alba Iulia. În luna octombrie a anului trecut, Robert Dan a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, potrivit sentinţei definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Jusitiţie a României. Fost viceprimar al Hunedoarei, în perioada 2008 – 2012, Robert Dan a fost judecat într-un dosar privind acordarea ilegală a unor contracte de către fosta administraţie locală din Hunedoara.

În acest dosar, Ovidiu Hada, fostul primar al oraşului, a primit o condamnare de cinci ani de închisoare cu executare. Daniela Căpâlnă şi Ioan Ţiplea, funcţionari în Primăria Hunedoara, au fost condamnaţi, de asemenea, la închisoare cu executare.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + optsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj