Zeci de hunedoreni au protestat, pentru că spitalul din municipiu a devenit unitate medicală Covid-19

875

Zeci de oameni, nemulțumiți că Spitalul „Dr. Alexandru Simionescu” – Hunedoara a devenit unitate medicală COVID-19 s-au strâns, sâmbătă, în fața Casei de cultură din Hunedoara pentru a-și arăta opoziția față de decizia Ministerului Sănătății.

Hunedorenii au reclamat faptul că astfel, pacienții din municipiul Hunedoara, cu alte afecțiuni, sunt discriminați și vor avea de suferit. „Ne nemulțumește acest lucru, pentru că Hunedoara este un oraș îmbătrânit și nu știu cui îi convine să își ia părinții bolnavi și să meargă cu ei să fie tratați în spitalele din Deva, Orăștie, Hațeg sau unde ne mai trimit guvernanții noțtri”, spune Iza, participantă la protest.

„Solicităm redeschiderea spitalului municipal pentru a se face internări în spital, să se trateze lumea care e bolnavă, altfel bătrânii noștri, bolnavi, or să ajungă să moară acasă”, spune un alt hunedorean. „Am venit astăzi aici pentru că nu sunt de acord ca spitalul din Hunedoara să fie doar spital Covid 19. Sunt de acord ca aici să fie tratați pacienți cu Covid 19, dar vrem să fim tratați și noi, ceilalți”, a declarat o altă participantă la protest.

De la sfârşitul acestei săptămâni, Spitalul municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara a devenit unitate medicală COVID şi va trata, cu excepţia pacienţilor Secţiei de Dializă şi Oncologie, numai bolnavi diagnosticaţi cu noul coronavirus. De asemenea, Ambulatoriul va rămâne deschis pacienţilor, indiferent de afecţiunile acestora.

Comentarii FB

comentarii
2 thoughts on “Zeci de hunedoreni au protestat, pentru că spitalul din municipiu a devenit unitate medicală Covid-19

  1. Nicolae

    Decizia a fost luata „pe genunchi” de incompetenta conducere a ministerului sia „sefului actiunii” , fara a se da macar un telefon sau a se discuta cu conducerea primariei sau spitalului ,privind implicatiile si solutiile . A fost o decizie politica spre pedepsirea celor ce nu au votat cum vroiau guvernatii ci corect ! 🙁 Savaduvesti peste 50 000 de oameni ,de asistenta medicala doar din rautate ,este act criminal ! 🙁

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.