VIZITĂ LA NIVEL ÎNALT. Din octombrie, RMN la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva

188

Vineri, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea a verificat investiţiile realizate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva şi a vizitat secţia de ortopedie, blocul operator, dar și amplasamentul în care va fi instalat noul aparat RMN

 

 

Începând din luna octombrie a acestui an, hunedorenii vor beneficia de imagistică medicală prin rezonanţă magnetică nucleraă (RMN) în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Hunedoara – Deva.

 

18 milioane pentru reparaţii capitale

 

Acest lucru se va întâmpla după ce aparatul RMN achiziţionat de Ministerul Sănătății prin programul derulat cu Banca Mondială va fi instalat. „Ministrul Sănătății a declarat în timpul vizitei ca se vor aloca fonduri şi pentru dotarea cu echipamente medicale, dacă vor exista solicitări din partea unitățţii sanitare. Ministrul Sănătății, doamna Sorina Pintea, a vizitat vineri SJU din Deva. Demnitarul a fost însoțit de președintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Mircea-Flaviu Bobora, deputatul de Hunedoara Laurențiu Nistor, administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram și conducerea SJU Deva. În timpul vizitei, Ministrul Sănătății a apreciat eforturile conducerii SJU Deva și ale conducerii CJ Hunedoara pentru a asigura servicii medicale de calitate pacienților”, se arată într-o notă informativă a CJH. În ultimii doi ani, Ministerul Sănătății a investit 18 milioane de lei pentru reparații capitale in unitatea sanitară. În periplul său prin judeţul Hunedoara, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a mai vizitat Spitalele Municipale din Brad şi Orăştie.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.