Viorica Dăncilă în vizită în județul Hunedoara. Cum s-a încurcat în declarații

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a vizitat, sâmbătă, spitalul municipal din Hunedoara, Castelul Corvinilor și noul centru pietonal. Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de o femeie care a apostrofat-o cu privire la Legile Justiției, i-a spus că Guvernul face numai rău țării și a întrebat-o de ce nu își dă demisia. Răspunsul premierului a fost bizar: „Aceste legi sunt pentru oameni și pentru că sunt un bun român. Iar un bun român ține cu România și vrea stabilitate în țară. Și cred că demisia unui guvern care a făcut pentru români trebuie să continue să meargă pe aceeași linie”, a declarat prim-ministrul.

Hunedoreanca s-a arătat dezamăgită de numărul mare de români care pleacă din țară. „Şi vreau să vă spun un lucru: sper ca dumneavoastră, sunteţi femeie, să daţi dovadă de solidaritate între femei. Eu vă respect opinia şi sper ca dacă vă uitaţi spre tot ce a făcut acest Guvern să vă răzgândiţi”, i-a spus premierul.

Un tânăr care i-a strigat „Rușine” și a numit-o „ce mai docilă” a fost sancționat de jandarmi. Prim-ministrul a avut parte și de primiri călduroase, în centrul municipiului. Le-a spus celor prezenți în fața artezienei din Piața Regele Ferdinand că a venit să viziteze obiectivele importante din Hunedoara și că va mai reveni în municipiu.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Viorica Dăncilă în vizită în județul Hunedoara. Cum s-a încurcat în declarații

  1. Valea Jiului

    Sa vina in Valea Jiului sa vada cum isi rup masinile cetatenii Vaii Jiului pe DN 7A (Cheile Jietului) spre Voineasa sau spre Transalpina ori sarbatoarea la Manastirea de la Groapa Seaca . Valea Jiului a votat tot timpul 28 ani cu PSD la presedentiale , europarlamentare , parlamentare , locale , … si cetateni Vaii Jiului platesc taxe si impozite in fiecare an ca si cei din Valcea , Gorj , …

    Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
SPIRITUL SĂRBĂTORILOR. Seară de colinde cu „LIRA”         D’ALE POLITICII Costel Avram i-a cerut scuze lui Mircea Moloţ la televizor         Programe finanțate corespunzător de UE pentru acțiunea împotriva schimbărilor climatice         Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști