VIOLENŢĂ DOMESTICĂ. Ordin de protecţie provizorie faţă de un soţ bătăuş

Din păcate, actele de violenţă domestică nu se opresc în judeţul Hunedoara, un nou caz fiind înregistrat recent.

 

 

Mai exact, în data de 10.02.2020, în jurul orei 21:20, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu  privire la producerea unui conflict familial, la o locuinţă din comuna Pestișu Mic.

 

Şi-a bruscat şi fiica

 

Poliţiştii de siguranță publică care s-au deplasat la fața locului au identificat o femei care a sesizat faptul că, pe fondul  unor neînțelegeri mai vechi, soţul său, un bărbat de 46 de ani, a lovit-o cu pumnul în zona costală. În conflictul dintre cei doi a intervenit fiica femeii, care, la rândul său, a fost îmbrâncită și amenințată cu acte de violență de către bărbat.

 

Dosar penal pe numele bărbatului

 

După aplanarea conflictului şi întocmirea formularului de risc, poliţiştii au emis față de bărbat un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − unsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva