Violatorul unei pensionare condamnat. Recidivistul a intrat noaptea pe fereastră și a batjocorit-o pe bătrână

Judecătoria Deva a condamnat un bărbat la șase ani și opt luni de închisoare pentru tâlhărie calificată și agresiuni sexuale asupra unei femei în vârstă de 71 de ani, din Șoimuș. Mircea Nuță, în vârstă de 51 de ani, se află în arest din luna mai 2019, după ce în noaptea de 4 mai, a intrat pe fereastră în locuința pensionarei pentru a o jefui, amenințând-o mai întâi cu moartea dacă nu-i predă banii, iar apoi că o s-o și violeze.
„Agresorul a profitat de starea vădită de neputință a persoanei vătămate de a se apăra generată de vârsta înaintată a acesteia, i-a introdus în gură două eșarfe, pentru ca acesta să nu poată țipa și astfel a prins-o de păr, a târât-o pe jos, rupându-i pantalonii pe care îi purta și penetrând-o vaginal cu degetele. Făptuitorul a lovit-o, în repetate rânduri, cu pumnii în zona capului, a feței, a pieptului, a spatelui și a picioarelor”, se arată în dosar.
Victima a încercat să se lupte cu el și l-a lovit cu diferite obiecte din casă: în zona feței cu cârligul de la sobă (vătrai) și peste cap cu un capac de oală și cu o bucată de lemn de la pat. Bătrâna, văzând că nu are scăpare, i-a spus agresorului că îi dă suma de 70 lei, motivând că doar de acești bani dispune, moment în care agresorul i-a solicitat să aprindă becul din cameră și să-i înmâneze suma de bani.
„Atunci când femeia a scos portofelul dintr-un dulap, făptuitorul i l-a smuls din mâini, a scos suma de bani din acesta și a plecat. În această împrejurare persoana vătămată a reușit să-l observe pe agresor, astfel că ulterior, cu ocazia audierii sale a putut descrie obiectele de vestimentație și oferi date despre statura acestuia, despre fizionomie dar și despre vocea și modul de exprimare și rostire a cuvintelor. Astfel, persoana vătămată a declarat la data de 06.05.2019 că atacatorul „mirosea puternic a alcool, se exprima mai greu, având expresii de genul «Răzgâieți picioarele» și vorbea pocit” , arătau anchetatorii.
Câteva zile mai târziu, autorul violului a fost capturat de polițiști, în Călan. Nuță e a mai fost reținut în 2005 și condamnat ulterior după ce a comis mai multe violuri, pe raza județelor Dolj, Gorj, Mehedinți și Timiș, victimele sale preferate fiind taximetristele.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara         36 de pacienți suspecți „COVID-19” internați la Spitalul Județean de Urgență din Deva         Florin Oancea: „Am intrat în linie dreaptă pentru achiziționarea imobilului Astoria”         Calea ferată Simeria – Hunedoara, abandonată de doi ani