VIDEO NEWS-ALERT Crimă înfiorătoare: hunedoreancă găsită cu gâtul tăiat şi hainele sfâşiate, într-un lan de porumb

36

Georgeta Danciu, o femeie în vârstă de 58 de ani, din satul Căstău, a fost ucisă cu sânge rece de un criminal care a rămas încă neidentificat. Victima a fost, se pare, şi agresată sexual.

Aseară, hunedoreanca a ieşit singură pe câmp, nu departe de casa unde locuia cu soţul ei, pentru a culege frunze pentru porci. „Am lăsat-o să meargă pentru că mi-a spus că se va întoarce într-o jumătate de oră. Eu, între timp, m-am luat cu treburile din gospodărie, iar când mi-am dat seama că se înserase şi ea nu s-a întors acasă, am pornit în căutarea ei. Am strigat-o pe câmp, dar nu i-am dat de urmă. Apoi m-am întors acasă, crezând că a venit pe altă cale. Se făcuse deja târziu. Am luat câinele, pe Laica, şi am plecat din nou în căutarea ei. La un moment dat, am auzit câinele mârâind. Am alergat spre locul unde era şi am găsit-o, goală, moartă, cu gâtul tăiat. Am încercat să îi fac respiaraţie gură la gură, să o salvez, dar nu am mai reuşit”, a povestit Gheorghe Danciu (63 de ani), soţul femeii.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=UTZOHwRi-Y4&autoplay=0]

Bărbatul a sunat la 112, iar o ambulanţă a ajuns la locul crimei. Echipele medicale nu au mai putut face nimic însă pentru salvarea victimei. Procurorii au demarat o anchetă, în încercarea de a-l găsi pe criminal. Sătenii din Căstău povestesc că vestea crimei i-a înfiorat. „Atâta timp cât criminalul este în libertate, ne este teamă pentru viaţa noastră”, spune Nicolae, unul dintre localnici. Alţi săteni se gândesc că autorul crimei ar fi putut fi tânărul care a evadat din penitenciar, după ce a fost scos la cules de afine, chiar în zona unde a avut loc tragedia.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *