VIDEO NEWS-ALERT Crimă înfiorătoare: hunedoreancă găsită cu gâtul tăiat şi hainele sfâşiate, într-un lan de porumb

Georgeta Danciu, o femeie în vârstă de 58 de ani, din satul Căstău, a fost ucisă cu sânge rece de un criminal care a rămas încă neidentificat. Victima a fost, se pare, şi agresată sexual.

Aseară, hunedoreanca a ieşit singură pe câmp, nu departe de casa unde locuia cu soţul ei, pentru a culege frunze pentru porci. „Am lăsat-o să meargă pentru că mi-a spus că se va întoarce într-o jumătate de oră. Eu, între timp, m-am luat cu treburile din gospodărie, iar când mi-am dat seama că se înserase şi ea nu s-a întors acasă, am pornit în căutarea ei. Am strigat-o pe câmp, dar nu i-am dat de urmă. Apoi m-am întors acasă, crezând că a venit pe altă cale. Se făcuse deja târziu. Am luat câinele, pe Laica, şi am plecat din nou în căutarea ei. La un moment dat, am auzit câinele mârâind. Am alergat spre locul unde era şi am găsit-o, goală, moartă, cu gâtul tăiat. Am încercat să îi fac respiaraţie gură la gură, să o salvez, dar nu am mai reuşit”, a povestit Gheorghe Danciu (63 de ani), soţul femeii.

Bărbatul a sunat la 112, iar o ambulanţă a ajuns la locul crimei. Echipele medicale nu au mai putut face nimic însă pentru salvarea victimei. Procurorii au demarat o anchetă, în încercarea de a-l găsi pe criminal. Sătenii din Căstău povestesc că vestea crimei i-a înfiorat. „Atâta timp cât criminalul este în libertate, ne este teamă pentru viaţa noastră”, spune Nicolae, unul dintre localnici. Alţi săteni se gândesc că autorul crimei ar fi putut fi tânărul care a evadat din penitenciar, după ce a fost scos la cules de afine, chiar în zona unde a avut loc tragedia.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci + nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva