(VIDEO) Încă un accident pe șoseaua Hunedoara – Deva, la Sântuhalm

7840

Luni seara, un nou accident rutier a avut loc pe şoseaua Hunedoara – Deva (DJ 687), în aceeaşi zonă unde în noaptea de duminică spre luni, o autocisternă s-a răsturnat, după ce şoferul ei a lovit parapetul de beton care desparte sensurile de mers, pe o porţiune de circa 200 de metri. De această dată, şoferul unui autoturism a acroşat parapetele din vecinătatea sensului giratoriu de la Sântuhalm.

În urma impactului, maşina s-a răsturnat şi s-a oprit într-un un stâlp de iluminat. La faţa locului s-au deplasat echipajele medicale, de pompieri şi ale Poliţiei. Au loc cercetări pentru a se stabili împrejurările exacte ale producerii accidentului.

Locul unde la începutul acestui an fost montate parapete de beton, pentru a fi amenajată intrarea şi ieşirea într-un depozit de logistică, a ajuns un „punct negru” al drumului judeţean Hunedoara – Deva. Mai multe accidente au avut loc aici, pe timp de noapte, iar urmările lor sunt vizibile, atât la sistemul de parapete cât şi pe marginea şoselei. Trei stâlpi de iluminat au fost deja puşi la pământ şi distruşi de şoferii care au izbit parapetele de beton.

Unul dintre accidente a avut loc în luna aprilie, când şoferul unui autotren care transporta autoturisme pe platformă a lovit blocurile de beton şi s-a răsturnat în afara carosabilului. Alt accident grav a avut loc luni dimineaţă, când o autocisternă care transporta combustibil pentru maşini a acroşat parapetul şi a ieşit în decor.

Pe acest sector, viteza de circulaţie a maşinilor este reglementată la maximum 30 de kilometri pe oră.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.