VIDEO. GALĂ DE EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE. Cei mai buni elevi și profesori din Deva au fost premiați de primărie

Aproape 100 de elevi ai școlilor și liceelor din Deva și peste 50 de profesori au fost premiați de Primăria Deva, într-o gală de excelență. „Rezultatele acestor tineri ne fac să fim mândri de ei”, a declarat primarul Florin Oancea.

Festivitatea de premiere a elevilor și profesorilor din municipiul Deva care în anul 2018 s-au remarcat prin performanțele obținute la concursurile și olimpiadele școlare, precum și la competițiile sportive a avut loc miercuri în aula Inspectoratului Școlar al Județului Hunedoara.

Evenimentul, devenit o tradiție, a fost organizat de Primăria Deva. Municipalitatea a decis recompensarea a aproape 100 de elevi care s-au distins prin activitatea școlară și sportivă din acest an, precum și a profesorilor care i-au avut în grijă. Premianții au primit 600 de lei, cei clasați pe locurile II la competiții 500 de lei, cei de pe locurile III câte 400 de lei, iar elevii care au primit mențiuni câte 300 de lei. Și dascălii au fost răsplătiți pentru eforturile lor.

Ce le-a transmis primarul elevilor
Primarul Florin Oancea a declarat că performanțele obținute de tineri aduc mândrie comunității, iar chiar dacă sumele pot părea simbolice, raportat la numărul mare de elevi și profesori merituoși, suma aprobată de Consiliul Local pentru premiere este semnificativă.

„Mă bucur că deja începe să devină o tradiție să sprijinim performanțele, pentru că în spatele rezultatelor obținute de dumneavoastră este o muncă imensă, aș putea spune, a fiecăruia dintre voi, a elevilor, dar și a profesorilor. Este o muncă de echipă și în această echipă dumneavoastră ați obținut niște rezultate cu care noi, devenii, ne mândrim. Însă în această echipă mi-aș dori și m-aș bucura să ne integrați și pe noi, reprezentanții primăriei, pentru că dacă fiecare își aduce contribuția, rezultatele vor fi mult mai bune. Și sunt convins că în acest an ați obținut rezultate foarte bune, dar în anul viitor vor fi și alți elevi și alți sportivi alături de dumneavoastră, care vor obține rezultate bune. Rolul nostru este de a vă sprijini. Pentru noi sunteți o mândrie, pentru că un oraș nu se poate dezvolta economic, dacă nu se dezvoltă și educațional”, le-a spus Florin Oancea tinerilor și dascălilor lor, în deschiderea evenimentului.

„Doresc să le mulțumesc tuturor celor care sprijină performanța și excelența în educație, în primul rând domnului primar al municipiului Deva, Florin Oancea, domnilor viceprimari, dar și tuturor consilierilor locali ai municipiului Deva care au votat acest proiect de hotărâre de consiliu local”, a declarat Maria Ștefănie, inspector șef la IȘJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi