VIDEO. GALĂ DE EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE. Cei mai buni elevi și profesori din Deva au fost premiați de primărie

Aproape 100 de elevi ai școlilor și liceelor din Deva și peste 50 de profesori au fost premiați de Primăria Deva, într-o gală de excelență. „Rezultatele acestor tineri ne fac să fim mândri de ei”, a declarat primarul Florin Oancea.

Festivitatea de premiere a elevilor și profesorilor din municipiul Deva care în anul 2018 s-au remarcat prin performanțele obținute la concursurile și olimpiadele școlare, precum și la competițiile sportive a avut loc miercuri în aula Inspectoratului Școlar al Județului Hunedoara.

Evenimentul, devenit o tradiție, a fost organizat de Primăria Deva. Municipalitatea a decis recompensarea a aproape 100 de elevi care s-au distins prin activitatea școlară și sportivă din acest an, precum și a profesorilor care i-au avut în grijă. Premianții au primit 600 de lei, cei clasați pe locurile II la competiții 500 de lei, cei de pe locurile III câte 400 de lei, iar elevii care au primit mențiuni câte 300 de lei. Și dascălii au fost răsplătiți pentru eforturile lor.

Ce le-a transmis primarul elevilor
Primarul Florin Oancea a declarat că performanțele obținute de tineri aduc mândrie comunității, iar chiar dacă sumele pot părea simbolice, raportat la numărul mare de elevi și profesori merituoși, suma aprobată de Consiliul Local pentru premiere este semnificativă.

„Mă bucur că deja începe să devină o tradiție să sprijinim performanțele, pentru că în spatele rezultatelor obținute de dumneavoastră este o muncă imensă, aș putea spune, a fiecăruia dintre voi, a elevilor, dar și a profesorilor. Este o muncă de echipă și în această echipă dumneavoastră ați obținut niște rezultate cu care noi, devenii, ne mândrim. Însă în această echipă mi-aș dori și m-aș bucura să ne integrați și pe noi, reprezentanții primăriei, pentru că dacă fiecare își aduce contribuția, rezultatele vor fi mult mai bune. Și sunt convins că în acest an ați obținut rezultate foarte bune, dar în anul viitor vor fi și alți elevi și alți sportivi alături de dumneavoastră, care vor obține rezultate bune. Rolul nostru este de a vă sprijini. Pentru noi sunteți o mândrie, pentru că un oraș nu se poate dezvolta economic, dacă nu se dezvoltă și educațional”, le-a spus Florin Oancea tinerilor și dascălilor lor, în deschiderea evenimentului.

„Doresc să le mulțumesc tuturor celor care sprijină performanța și excelența în educație, în primul rând domnului primar al municipiului Deva, Florin Oancea, domnilor viceprimari, dar și tuturor consilierilor locali ai municipiului Deva care au votat acest proiect de hotărâre de consiliu local”, a declarat Maria Ștefănie, inspector șef la IȘJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști