(VIDEO) Meciul de fotbal CS Hunedoara – FCSB, disputat cu tribunele pline și într-o atmosferă electrizantă

1648

Stadionul din Hunedoara a fost aproape plin la meciul de fotbal din șaisprezecimile Cupei României disputat, miercuri seara, între CS Hunedoara și FCSB.

Deși echipa locală a fost învinsă cu scorul de 5 – 3, hunedorenii au rămas cu emoțiile unui meci jucat în fața a peste 8.000 de oameni, primul disputat pe stadionul „Michael Klein” în nocturnă. Numărul celor prezenți la jocul din Cupa României putea fi și mai mare, însă de luni după-amiaza, vânzarea biletelor a fost oprită. Aceasta după ce Direcția de Sănătate Publică Hunedoara a anunțat că rata infecțiilor cu Covid 19 a depășit două cazuri la mia de locuitori în municipiul Hunedoara. Până luni au fost vândute peste 6.000 de bilete, însă în tribune au ajuns și susținătorii echipei din București și elevii, care beneficiat de intrarea gratuită.

Pentru a putea intra la meci, oamenii au fost nevoiți să prezinte, pe lângă biletul de 30 de lei, și dovada vaccinării sau a unui rezultat negativ la testele rapide Covid 19. Testele au putut fi realizate, cu costul a 30 de lei, la punctele deschise de autoritățile sanitare în fața stadionului hunedorean. Au fost cozi la bilete, la testările Covid 19 și la intrarea în stadion, iar în seara meciului tribunele au fost pline, semn că la două decenii de când fotbalul hunedorean a intrat într-un declin profund, interesul localnicilor pentru el a rămas ridicat.

Entuziasmul arătat de suporteri i-a motivat pe jucătorii echipei hunedorene, care au fost la un pas să producă o supriză. Echipa gazdă a fost condusă cu 3 – 0 de FCSB (Stoica în minutele 19, 50) și Oaidă (în mintul 30), apoi a reușit să egaleze în finalul celei de-a doua reprize, prin Vlad (minutul 59), Hergheligiu (minutul 70) şi Simon (minutul 83). În prima repriză a prelungirilor, oaspeții au înscris însă de două ori, prin Musi și Gheorghe, stabilind scorul final: 5 – 3 pentru FCSB, rezultat care o califică în optimile Cupei României.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *