Veste devastatoare pentru PNL Hunedoara. Trei lideri locali ai partidului au fost depistați cu coronavirus

Au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19): deputatul PNL, Lucian Heiuş – preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Hunedoara, primarul municipiului Deva, Florin Oancea şi administratorul public al municipiului Deva, Adrian Nicolae David. „Toţi trei se află în izolare la domiciliu, au participat la reuniunea Biroului Politic Naţional al PNL, la care a participat şi senatorul Chiţac, şi ieri nu au fost prezenţi la reuniunea Biroului Executiv al PNL”, a informat Grupul de Comunicare Strategică.

Cei trei s-au autoizolat încă de vineri, după ce au aflat că senatorul Vergil Chiţac (PNL) a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

„În urma participării la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL de luni, 9 martie a.c. unde a fost prezent şi senatorul Vergil Chiţac, depistat pozitiv la testul pentru infecţia cu virusul COVID-19, Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, precum şi Administratorul Public al Municipiului Deva, Adrian Nicolae David, vor intra în autoizolare la domiciliu, timp de 14 zile. Ambii vor fi testaţi pentru depistarea unei posibile infecţii cu virusul COVID-19. În perioada de 14 zile, primarul Nicolae-Florin Oancea a delegat atribuţiile celor doi viceprimari ai municipiului Deva: Ovidiu Moş, respectiv Ferdinand Zoltan Pogocsan”, informa, vineri, Primăria Deva.

Un mesaj similar a publicat şi preşedintele organizaţiei PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş. „În urma participării luni, 9 martie, la şedinta Biroului Politic National, la care a participat şi senatorul Vergil Chiţac, diagnosticat cu Covid -19, m-am autoizolat la domiciliu si astept rezultatul analizelor. Nu am intrat in contact cu nimeni din Orăştie!”, a informat Lucian Heiuş, pe pagina sa de Facebook.

„În urma participării la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL de luni, 9 martie a.c. unde a fost prezent şi senatorul Vergil Chiţac, depistat pozitiv la testul pentru infecţia cu virusul COVID-19, am intrat în autoizolare la domiciliu, timp de 14 zile. Nu am avut contact direct cu domnul Chiţac şi nu prezint simptome specifice, dar procedura este obligatorie. Voi fi testat pentru depistarea unei posibile infecţii cu virusul COVID-19, cel mai curând posibil. Vă încurajez să renunţaţi la orice activitate care nu este de mare importanţă şi să staţi cât mai mult timp în casă, pentru a reuşi să oprim acest virus. Doamne ajută!”, anunţa Adrian David, administrator public al municipiului Deva.

13 hunedoreni au fost depistaţi până în prezent cu coronavirus. În România numărul cazurilor acestei infecţii virale a depăşit 100.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Veste devastatoare pentru PNL Hunedoara. Trei lideri locali ai partidului au fost depistați cu coronavirus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață