Veste devastatoare pentru PNL Hunedoara. Trei lideri locali ai partidului au fost depistați cu coronavirus

Au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19): deputatul PNL, Lucian Heiuş – preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Hunedoara, primarul municipiului Deva, Florin Oancea şi administratorul public al municipiului Deva, Adrian Nicolae David. „Toţi trei se află în izolare la domiciliu, au participat la reuniunea Biroului Politic Naţional al PNL, la care a participat şi senatorul Chiţac, şi ieri nu au fost prezenţi la reuniunea Biroului Executiv al PNL”, a informat Grupul de Comunicare Strategică.

Cei trei s-au autoizolat încă de vineri, după ce au aflat că senatorul Vergil Chiţac (PNL) a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

„În urma participării la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL de luni, 9 martie a.c. unde a fost prezent şi senatorul Vergil Chiţac, depistat pozitiv la testul pentru infecţia cu virusul COVID-19, Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, precum şi Administratorul Public al Municipiului Deva, Adrian Nicolae David, vor intra în autoizolare la domiciliu, timp de 14 zile. Ambii vor fi testaţi pentru depistarea unei posibile infecţii cu virusul COVID-19. În perioada de 14 zile, primarul Nicolae-Florin Oancea a delegat atribuţiile celor doi viceprimari ai municipiului Deva: Ovidiu Moş, respectiv Ferdinand Zoltan Pogocsan”, informa, vineri, Primăria Deva.

Un mesaj similar a publicat şi preşedintele organizaţiei PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heiuş. „În urma participării luni, 9 martie, la şedinta Biroului Politic National, la care a participat şi senatorul Vergil Chiţac, diagnosticat cu Covid -19, m-am autoizolat la domiciliu si astept rezultatul analizelor. Nu am intrat in contact cu nimeni din Orăştie!”, a informat Lucian Heiuş, pe pagina sa de Facebook.

„În urma participării la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL de luni, 9 martie a.c. unde a fost prezent şi senatorul Vergil Chiţac, depistat pozitiv la testul pentru infecţia cu virusul COVID-19, am intrat în autoizolare la domiciliu, timp de 14 zile. Nu am avut contact direct cu domnul Chiţac şi nu prezint simptome specifice, dar procedura este obligatorie. Voi fi testat pentru depistarea unei posibile infecţii cu virusul COVID-19, cel mai curând posibil. Vă încurajez să renunţaţi la orice activitate care nu este de mare importanţă şi să staţi cât mai mult timp în casă, pentru a reuşi să oprim acest virus. Doamne ajută!”, anunţa Adrian David, administrator public al municipiului Deva.

13 hunedoreni au fost depistaţi până în prezent cu coronavirus. În România numărul cazurilor acestei infecţii virale a depăşit 100.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Veste devastatoare pentru PNL Hunedoara. Trei lideri locali ai partidului au fost depistați cu coronavirus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre         Misiunile desfăşurate de jandarmii hunedoreni în contextul pandemiei cu coronavirus