Veste bună la Spitalul Petroșani: angajații diagnosticați pozitiv cu coronavirus s-au vindecat

Cei 11 angajaţi ai Spitalului de Urgenţă din Petroşani diagnosticaţi cu coronavirus şi au fost externaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Vor mai rămâne, însă, în izolarea de 14 zile. Niciunul dintre ei nu este medic, iar majoritatea sunt asistente medicale. Între timp, alte peste 100 de cadre medicale de la spitalul din Petroşani se află în izolare, în aşteptarea rezultatelor la cea de-a doua testare epidemiologică. La verificarea iniţială, rezultatul a fost negativ. Mulţi dintre aceştia au primit deja rezultatele finale şi s-ar putea întoarce la lucru.

„De astăzi am primit şi a doua tură de rezultate negative la recoltări pentru o mare parte din personalul Secţiei de Neurologie, motiv pentru care în zilele următoare vom redeschide Neurologia. Secţia de Cardiologie va rămâne închisă până vor veni rezultatele la a doua testare efectuată cadrelor medicale de aici. Şi în cazul lor la prima, testare, rezultatele au ieşit negative”, a declarat managerul Alin Vasilescu.

Secţiile de Neurologie şi Cardiologie din Petroşani au fost închise după ce la începutul lunii martie o tânără infectată cu Covid 19 a fost internată în spital, fără să anunţe situaţia sa.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 − 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara         Accident grav pe un câmp din zona Orăștiei         Spargere la un magazin din Lupeni. Hoții au fost prinși în flagrant         Doamnă/domnule doctor, vă respect decizia! La război nu mergi fără pușcă         Amenzi pentru cei care nu poartă măști în Simeria         Încă trei decese ale unor bolnavi infectați și cu coronavirus, în județul Hunedoara         Câte cadre medicale au fost diagnosticate cu coronavirus         O femeie cu afecțiuni grave, al 11-lea hunedorean pe lista decedaților diagnosticați cu coronavirus         Coronavirus. Vești bune la Spitalul municipal Hunedoara, după testarea cadrelor medicale         Coronavirus: Situația la zi în județul Hunedoara         Spitalul Județean de Urgență din Deva a cumpărat sute de saci pentru cadavre