Veste bună la Spitalul Petroșani: angajații diagnosticați pozitiv cu coronavirus s-au vindecat

Cei 11 angajaţi ai Spitalului de Urgenţă din Petroşani diagnosticaţi cu coronavirus şi au fost externaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Vor mai rămâne, însă, în izolarea de 14 zile. Niciunul dintre ei nu este medic, iar majoritatea sunt asistente medicale. Între timp, alte peste 100 de cadre medicale de la spitalul din Petroşani se află în izolare, în aşteptarea rezultatelor la cea de-a doua testare epidemiologică. La verificarea iniţială, rezultatul a fost negativ. Mulţi dintre aceştia au primit deja rezultatele finale şi s-ar putea întoarce la lucru.

„De astăzi am primit şi a doua tură de rezultate negative la recoltări pentru o mare parte din personalul Secţiei de Neurologie, motiv pentru care în zilele următoare vom redeschide Neurologia. Secţia de Cardiologie va rămâne închisă până vor veni rezultatele la a doua testare efectuată cadrelor medicale de aici. Şi în cazul lor la prima, testare, rezultatele au ieşit negative”, a declarat managerul Alin Vasilescu.

Secţiile de Neurologie şi Cardiologie din Petroşani au fost închise după ce la începutul lunii martie o tânără infectată cu Covid 19 a fost internată în spital, fără să anunţe situaţia sa.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului