Vârstnic jefuit în propria locuință

1126

Un bărbat de 87 de ani, din Uricani, a fost jefuit în propria locuință. A lăsat ușa deschisă, iar trei tineri au tăbărât peste el.

„În jurul orei 21:30, persoane mascate (purtând cagulă) au pătruns în locuința acestuia, situată în localitatea Valea de Brazi, iar în urma amenințărilor cu acte de violență, i-au sustras bărbatului 7.300 de lei. Victima le-a declarat poliţiştilor că nu a fost agresat fizic, ci doar ameninţat”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată, iar în urma investigațiilor au identificat trei suspecți.

„Aceştia sunt doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani, din Lupeni, Aninoasa şi Vulcan, care au fost reținuți pe o perioadă de 24 de ore. Cei trei au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea luării măsurilor legale”, a declarat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.