Variații unice de Blackjack de care sigur nu ai auzit!

247

Blackjack este, de departe, cel mai popular joc de masă din cazinourile din toată lumea.

Motivul principal care face ca acest joc să se deosebească de competiția sa, fie că este vorba de jocuri cu fructe gratis, ruletă sau altceva, în afară de un set de reguli pe care practic toată lumea îl cunoaște, este varietatea extrem de mare pe care o oferă. Mai exact, există zeci de variante ale acestui joc, multe dintre ele neputând fi găsite în cazinourile terestre, ci doar în cele online.

Variantele de blackjack cu dealer live și cele jucate online nu pot permite jucătorilor să numere cărțile și să obțină un avantaj față de oponentul lor prin această metodă celebră. Dar le permit să își stimuleze călătoria de joc cu bonusuri generoase.

Care sunt cele mai populare variații de blackjack online? Vom descoperi în continuare!

 

Blackjack Switch

Inventat în 2000 de Geoff Hall, patentat în 2009, Blackjack Switch este o variantă de în care jucătorului i se dau două mâini în loc de una. Capcana în plus aici este că, după ce își vede cărțile, jucătorul are opțiunea de a le schimba. De aici și numele – Blackjack Switch.

Blackjack Switch este una dintre cele mai populare variante de 21 din toate timpurile.

Hall, un numărător de cărți, a venit cu ideea de Switch după ce s-a simțit frustrat atunci când a jucat două mâini la o masă și a primit cărți slabe la ambele. În 2003, el a modificat Switch pentru a include o regulă Push on 22. Playtech oferă o versiune excelentă a acestui joc. Cu toate acestea, și alți furnizori au o abordare a acestei variante, iar unele cazinouri online sigure de mare reputație și-au dezvoltat opțiunile Switch alimentate de RNG.

Blackjack Surrender

Blackjack Surrender este o opțiune pe care unele mese de blackjack o permit și se referă la un jucător care își predă jumătatea pentru a primi înapoi jumătate din miza inițială. Este o tactică care permite jucătorilor să își controleze pierderile atunci când presupun că au șanse mici să bată mâna dealerului.

De obicei, există două posibilități de predare. Acestea sunt cele timpurii și cele târzii. Prima este atunci când toate cărțile au fost împărțite. Cel de-al doilea scenariu este după ce crupierul a verificat dacă există blackjack și înainte ca jucătorul să primească a treia carte.

Din nou, diferiți dezvoltatori de jocuri online au propria lor abordare a jocului Surrender, Playtech creând unele dintre cele mai populare alegeri pe internet. Există puține jocuri de cazinou online pe bani reali care să permită atât de multe decizii precum Blackjack Surrender.

 

Blackjack european

Blackjackul european are aceleași reguli ca și versiunea tradițională, totuși cu o diferență esențială. La începutul unei mâini, fiecare jucător primește două cărți de joc. Apoi, dealerul primește o carte cu fața în sus și o va primi pe a doua după ce jucătorii și-au jucat mâna. Dacă un jucător primește un as și o carte cu valoarea zece ca și combinație inițială, va câștiga instantaneu runda.

Blackjackul european se joacă de obicei folosind între două și opt pachete, iar blackjack-urile se plătesc cu 3:2. Microgaming și Betsoft au versiuni RNG foarte avantajoase ale acestei variante, dar și altele sunt disponibile în cazinourile online pentru bani reali.

 

Blackjack Double Exposure

Double Exposure există din 1979. Este una dintre cele mai vechi variante de 21.

La Double Exposure, crupierii primesc două cărți cu fața în sus la împărțirea inițială. Acest lucru le furnizează jucătorilor mai multe informații cu privire la potențialul lor de câștig decât prima împărțire în alte versiuni de blackjack. De asemenea, în cele mai multe jocuri Double Exposure, predarea și cumpărarea de asigurări nu sunt permise. Acestea nu sunt opțiuni. Blackjackul aici plătește 3:2, iar alte câștiguri prezintă un raport de 1:1.

Zappit Blackjack

O altă invenție a lui Geoff Hall. Zappit Blackjack este un produs de cazino des întâlnit în Las Vegas și Atlantic City, dar care poate fi găsit cu ușurință online. Numele acestui joc provine de la opțiunea de a face zapping la cărți. Jucătorii au opțiunea de a face zap pe oricare două cărți în scenariile în care mâinile lor totalizează un greu cincisprezece, șaisprezece, șaptesprezece, șaptesprezece sau optsprezece. Cărțile zapate sunt apoi înlocuite cu altele noi, ceea ce face jocul mai dinamic și mai plăcut pentru majoritatea jucătorilor.

Dublarea și împărțirea sunt, de obicei, o opțiune la majoritatea meselor Zappit. Scientific Games deține dreptul asupra Zappit, iar varianta online a acestui produs a fost creată în colaborare cu studiourile Red 7.

 

Concluzie: Câte tipuri de mese de blackjack există?

Este greu de numărat toate variantele diferite de blackjack care există. O estimare s-ar învârti în jurul a 20 de versiuni.. Cele foarte jucate pe care nu le-am menționat sunt Spanish 21, Perfect Pairs și Multi-Hand Blackjack.

Cu toate acestea, atunci când cineva se referă la tipuri de mese de blackjack, se poate referi și la structura de plată pe care jocurile o implementează și la opțiunile de pariere pe care le permit.

De exemplu, majoritatea jocurilor de blackjack din Las Vegas plătesc acum 6:5 în loc de vechiul standard 3:2. Unele permit predarea și împărțirea așilor, în timp ce altele nu. Așadar, mulți factori determină calitatea unui joc de douăzeci și unu, iar aceleași criterii se aplică atunci când se evaluează blackjack VIP cu dealer live și alegerile software.

Rețineți că jucătorii pot folosi, de asemenea, modele de pariere renumite, cum ar fi sistemul Paroli și Martingale, atunci când încearcă să câștige bogății pe World Wide Web la mesele de douăzeci și unu virtuale/streaming.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *