Ursul gunoier din Petroșani a fost capturat

347

Autoritățile din Petroșani au anunțat, sâmbătă seara, capturarea unui urs care, în ultimele săptămâni, putea fi observat aproape în fiecare zi, în zona Brădet de la marginea municipiului, unde se află Universitatea din Petroșani.

„Am reușit să capturăm ursul care a fost văzut, în mod repetat, în zona Brădet și în zona Universității Petroșani. Animalul nu a suferit niciun fel de vătămare în timpul operațiunii de capturare, a fost tranchilizat și urmează să fie relocat, cât mai departe de zonele populate”, a informat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

În ultimele zile, mai mulți localnici au publicat imagini cu puiul de urs care scotocea într-un container, din zona Brădet a Petroșaniului, în căutarea resturilor de alimente aruncate de oameni. Același urs a fost observat pe camerele video de supraveghere din zona Universității din Petroșani.

Acesta susține că autoritățile locale vor acționa pentru capturarea și relocarea unui urs care a atacat gospodăriile din zona Sălătruc, unde a produs mai multe pagube.

Foto: Tiberiu Iacob Ridzi

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *