UPDATE: Valentin Banciu e acuzat că încasa bani de la şoferi pentru reparaţii fictive

105

vali-banciu-1Curtea de Apel Alba Iulia a emis un mandat de arestare pe numele hunedoreanului Valentin Banciu, care este anchetat pentru luare de mită. În acelaşi dosar mai este cercetat şi un hunedorean, Ilie Huciu, angajat al service-ului auto administrat de angajatul RAR Hunedoara.

În referatul propunerii de arestare, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:
“Inculpatul Banciu Valentin Ioan, este angajat la R.A.R. Hunedoara în funcţia de inginer. În acelaşi timp inculpatul deţine un Service auto – care funcţionează la domiciliul său din municipiul Hunedoara, administrat de soţia sa. În calitatea sa de angajat la R.A.R. Hunedoara inculpatul Banciu Valentin Ioan avea atribuţii de a verifica starea tehnică a autovehiculelor, iar atunci când constata nereguli sau defecţiuni îndruma posesorii autovehiculelor să remedieze aceste defecţiuni la Service-ul administrat de soţia sa, indicându-le acestora să ia legătura cu înv. Huciu Ilie – angajat la Service.

Contra unei sume de bani indicată de inculpatul Banciu Valentin Ioan, Huciu Ilie încasa banii fără să efectueze lucrările de remediere după care posesorii autovehiculelor se prezentau din nou la R.A.R. la inculpatul Banciu Valentin Ioan, unde acesta le elibera avizul necesar din punct de vedere tehnic. Toate sumele de bani încasate de Huciu Ilie erau predate ulterior inculpatului Banciu Valentin Ioan”, a informat Parchetul Alba.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *