Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Hunedoara s-a întrunit, miercuri, într-o şedinţă la sediul primăriei şi a stabilit următoarele măsuri, în contextul creşterii numărului de cazuri de Covid 19.

Ptrivit reprezentanţilor Primăriei Hunedoara, în municipiu, purtarea măştii este obligatorie la Grădina Zoologică Hunedoara, la Muzeul Castelul Corvinilor, la Muzeul de Arheologie, Istorie si Etnografie Hunedoara şi la Muzeul CASA Breslelor. Este obligatorie purtarea măştii în pieţe, târguri (inclusiv în târgul de vechituri), în mijloacele de transport în comun, dar şi în spaţiile de aşteptare aferente acestora: în staţiile de autobuz, în proximitatea pieţelor etc. Sunt exceptaţi de la purtarea măştii copiii cu vârsta până în 5 ani. Pe Pietonala din Hunedoara şi la Ştrand Corvina nu este obligatorie purtarea măştii. Terasele se închid la ora 24, aşa cum este stabilit în regulamentul aprobat de Consiliul Local.

În prezent, sunt 40 de persoane cu COVID-19 internate în Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara, numărul lor fiind în scădere.

FOTO: Primăria Hunedoara