Unde lovește noul coronavirus în județul Hunedoara. Orașele și satele unde accesul publicului în baruri și restaurante este interzis

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara a adoptat luni o nouă hotărâre privind restricționarea sau menținerea restricțiilor privind desfășurarea unor activități comerciale în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS COV 2, în ultimele 14 zile, a trecut peste pragul de 1,5 cazuri/1.000 locuitori.
„Măsurile prevăzute în hotărârea de astăzi intră în vigoare începând cu data de 13 octombrie 2020 și se referă restricționarea sau menținerea restricțiilor pentru activități cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum pentru produsele alimentare și a băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, a restaurantelor și cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau al altor unități de cazare, a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, în interiorul clădirilor”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Județului Hunedoara.
Astfel, accesul publicului în interiorul localurilor va fi restricționat în localitățile Vulcan, Aninoasa, Hațeg, Petrila, Bănița, Bretea Streiului, Bucureșci, Câmpul lui Neag, Căstău, Chimindia, Cigmău, Cîmpa, Densuș, Fărcădin, Fornădia, Hărău, Jieț, Leșnic, Livadia, Mesteacăn, Mintia, Nălațvad, Nădăștia de Jos, Ohaba, Ostrov, Păclișa, Păuliș, Răchitova, Rișculișa, Săulești, Simeria Veche, Șoimuș, Tărățel, Țebea, Teliucu Inferior, Valea de Brazi, Zăvoi.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Unde lovește noul coronavirus în județul Hunedoara. Orașele și satele unde accesul publicului în baruri și restaurante este interzis

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!