Un tânăr și însoțitoarea lui au furat portofelul unei femei și au amenințat cu cuțitul un bărbat

585

O femeie de 61 de ani care și-a lăsat mașina neasigurată pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, a fost victima unui cuplu de hoți. O tânără de 22 de ani și un bărbat au profitat de imprudența femeii, au intrat în mașină, de unde au luat un portofel cu bani și documente personale. Au încercat să fugă, însă au fost observaţi de un martor ocular.

„Martorul ocular, un bărbat în vârstă de 40 de ani, le-a solicitat celor doi să îi înapoieze femeii bunul sustras, moment în care tânărul de 23 de ani l-a amenințat pe bărbat cu un cuțit”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Cei doi infractori au fost identificați în scurt timp, pe baza descrierii furnizate de martorul ocular, iar polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii lor, pentru de 24 de ore.
„Duminică, faţă de cei doi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit părţii vătămate”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *