Un tânăr s-a împușcat în cap cu o armă artizanală

244

Sâmbătă, în jurul orei 15: 20, Poliția din Deva a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr s-a autoaccidentat la cap, în urma utilizării unei arme de foc.

„Ajunși fața locului, polițiștii au identificat victima, un tânăr de 29 de ani, din Deva, care a fost preluat de un echipaj medical în vederea acordării de îngrijiri medicale. În urma primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că tânărul a utilizat necorespunzător o armă de foc artizanală, provocându-ți și vătămări corporale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor si munițiilor, in vederea stabilirii tuturor circumstanțelor comiterii faptei”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara.

Tânărul a fost diagnosticat cu plagă împușcată în regiunea frontală, cu funcțiile vitale păstrate. „La sosirea echipajului medical, prezenta puls, tensiune, dar era inconștient, având o plagă prin împușcare la nivel frontal (frunte) cu vizualizarea substanței cerebrale. a foststabilizat la fața locului de către echipajul de Ambulanță în colaborare cu SMURD Deva și a fost transportat la upu Deva pentru investigații”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.