Un tânăr din Hunedoara a încălcat ordinul de protecție și și-a bătut fosta soție în plină stradă

472

Polițiștii din Hunedoara au reținut un tânăr de 29 de ani, din municipiu, care și-a amenințat și bătut fosta soție, pe o stradă din Hunedoara. Agresiunea a avut loc marți, iar femeia a sunat la 112 pentru a cere ajutor polițiștilor.

„Poliţiştii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că reclamanta, în jurul orei 11:50, în timp ce se afla pe strada Trandafirilor, din Hunedoara, a fost trasă de păr de fostul soţ, un tânăr în vârstă de 29 de ani, în urma unor discuții contradictorii. Poliţiştii au mai stabilit că tânărul a comis agresiunea deşi avea interdicţia de a se apropia de fosta soţie, ca urmare a emiterii, de către Judecătoria Hunedoara, a unui ordin de protecție. Prin urmare, în cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violențe şi nerespectarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.
În cursul anului 2020, au mai fost înregistrate plângeri penale prin care tânărul a fost acuzat de comiterea infracţiunilor de nerespectarea oricăreia din măsurile dispuse prin ordinul de protecție, distrugere şi violare de domiciliu. El a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru continuarea cercetărilor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.