Un tânăr din Deva, tată a trei copii, este acuzat că a răpit o prostituată, pentru 80 de lei

2266

Un tânăr din Deva a fost trimis în judecată, fiind acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire și furt, după ce a sechestrat o femeie care practica prostituția în mașina sa. Pentru a scăpa, victima a sărit din autoturismul aflat în mers. Dosarul în care este judecat bărbatul de 27 de ani, tată a trei copii, se află pe rolul Judecătoriei Deva.

Agresiunea a avut loc în noaptea de 29 mai 2021. Tânărul și însoțitoarea lui s-au deplasat cu mașina pe un teren din zona Sântuhalm, au întreținut relații sexuale contra-cost, în mașina acestuia, iar la un moment dat între cei doi a izbucnit un conflict, din cauza banilor ceruți pentru serviciile sexuale. Deveanul nu a mai vrut să o lase pe femeie să coboare din mașină și a pornit spre Deva.

„Inculpatul a refuzat să oprească autovehiculul la solicitarea persoanei vătămate, pentru ca aceasta să poată coborî din mașină, acceptând totodată posibilitatea ca aceasta, care susținea că va sări din autoturismul aflat în mișcare, să-și provoace în acest mod leziuni fizice, ceea ce ea a făcut, abandonându-și bunurile în interiorul vehiculului. Prin cădere, victimei i-au fost produse leziuni, iar ulterior inculpatul și-a însușit suma de 150 lei din poșeta persoanei vătămate, aruncând celelalte bunuri ce-i aparțineau acesteia”, se arată în dosar.

Pentru fapta sa, tânărul din Deva, căsătorit și tată a trei copii, a stat mai mult de o lună în arest la domiciliu, iar în prezent se află sub control judiciar.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.