Un tânăr din Deva a fost reţinut pentru tentativă de omor

aRadu Bocheş, din Deva, a fost reţinut de procurori şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri.

„Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că în noaptea de 07/08 decembrie 2013, după ce a fost evacuat dintr-un local situat în municipiul Deva pentru că a agresat o persoană, aflându-se în faţa localului a ameninţat cu un briceag persoanele aflate la faţa locului şi a aplicat o lovitură cu briceagul în zona gâtului părţii vătămate V.I.G., persoană ce nu avea legătură cu incidentul iniţial. Inculpatul a fost prezentat la Tribunalul Hunedoara cu propunere de arestare preventivă”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Din bugetul județului Hunedoara se va amenaja un compartiment destinat tratării pacienților cardiaci critici         CJ Hunedoara: Încă 3 milioane de lei pentru drumurile județene         CJ Hunedoara va finanța închiderea deponeului neconform de la Vulcan         Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei         Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara         Petrecere în plină stradă, într-un cartier din Hunedoara         Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929