Un tânăr a fugit cu plăcuţele maşinii pe care a distrus-o lovind un stâlp

IMG_0048Un tânăr aflat la volanul unui Audi, cu numere de înmatriculare din Germania, a distrus un stâlp de iluminat de pe Bulavardul Dacia, în urma unei curse de viteză pe străzile municipiului. „Şoferul a scăpat nevătămar. A coborât apoi din maşina distrusă, a smuls plăcuţele de înmatriculare şi a fugit cu ele printer blocuri”, a relatat un martor al accidentului.

La sosirea poliţiştilor, maşina era abandonată pe carosabil. Câţiva oameni au împins-o pe marginea bulevardului, însă nu suficient încât să nu încurce traficul rutier. Proprietarul maşinii implicate în incident a fost găsit, iar potrivit unor poliţişti este un bărbat cercetat în trecut pentru ilegalităţi. El le-a declarat reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţţean Hunedoara că nu se afla la volan, ci a împrumutat autoturismul unui prieten, iar acesta a făcut cu el o plimbare din Alba Iulia până în Hunedoara, sfârşită însî într-un stâlp.

De asemenea, proprietarul maşinii s-a oferit să suporte pagubele produse în urma impactului cu stâlpul de iluminat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
BISERICA ROTONDĂ DE LA GEOAGIU         Transalpina Pădurenilor. Cum arată noua șosea din munții Hunedoarei, după finalizare         ALERTĂ. Peste 70 de cazuri noi de Covid 19 în județul Hunedoara         Angajat al Minei Lupeni, infectat cu noul coronavirus         Ecaterina Andronescu: „Nu sunt de acord să eliminăm educația tehnologică!”         După 16 ani și 4 mandate de primar, Gheorghe Ile se retrage din cursa electorală         Noul coronavirus lovește devastator în județul Hunedoara. Nouă localități, la limita carantinării         Ioan de Hunedoara a fost omagiat de hunedoreni         Povestea științifică a Cetății Deva         Situație dramatică în Orăștie: Tâmpenia „Nu purtați mască”, „Nu este Covid 19” dă roade. Finanțele – închise, în urma infectării unor angajate         Dosarul retrocedărilor controversate din Retezat, soluționat după un deceniu. Ce a decis instanța         Fortificația Sarmizegetusei Regia va fi restaurată integral         Începe distribuirea unor produse alimentare destinate anumitor categorii de persoane din Deva         Muncă la negru pe șantierul căii ferate Simeria – Gurasada         Din bugetul județului Hunedoara se va amenaja un compartiment destinat tratării pacienților cardiaci critici         CJ Hunedoara: Încă 3 milioane de lei pentru drumurile județene         CJ Hunedoara va finanța închiderea deponeului neconform de la Vulcan         Ioan Emanuel Clej (ALDE) candidează la funcția de primar al Devei         Mircea Moloț (ALDE) candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara         Petrecere în plină stradă, într-un cartier din Hunedoara