Un tânăr a fugit cu plăcuţele maşinii pe care a distrus-o lovind un stâlp

IMG_0048Un tânăr aflat la volanul unui Audi, cu numere de înmatriculare din Germania, a distrus un stâlp de iluminat de pe Bulavardul Dacia, în urma unei curse de viteză pe străzile municipiului. „Şoferul a scăpat nevătămar. A coborât apoi din maşina distrusă, a smuls plăcuţele de înmatriculare şi a fugit cu ele printer blocuri”, a relatat un martor al accidentului.

La sosirea poliţiştilor, maşina era abandonată pe carosabil. Câţiva oameni au împins-o pe marginea bulevardului, însă nu suficient încât să nu încurce traficul rutier. Proprietarul maşinii implicate în incident a fost găsit, iar potrivit unor poliţişti este un bărbat cercetat în trecut pentru ilegalităţi. El le-a declarat reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţţean Hunedoara că nu se afla la volan, ci a împrumutat autoturismul unui prieten, iar acesta a făcut cu el o plimbare din Alba Iulia până în Hunedoara, sfârşită însî într-un stâlp.

De asemenea, proprietarul maşinii s-a oferit să suporte pagubele produse în urma impactului cu stâlpul de iluminat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare         16 transportatori rutieri din județul Hunedoara au fost controlați de inspectorii de muncă         Percheziţii domiciliare în 4 judeţe şi un prejudiciu de peste 25.000 de lei recuperat de poliţiştii hunedoreni         Tragedia care a cutremurat Hunedoara. Trupul pompierului Dragoș Petru și al fratelui său au fost aduse acasă         Combinatul din Hunedoara a suspendat producția         ÎNVESTITURA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: „Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Mocăniţa Brad – Crișcior circulă de sărbători         Noua Politică Agricolă Comună trebuie să sprijine cât mai consistent tinerii fermieri         Vasilică Potecă, noul prefect al județului Hunedoara         LICEENII DE LA ARTE. Concert ce colinde la Biserica „Immaculata” din Deva         Florin Oancea: Termocentrala Mintia va avea cărbune pe toată durata iernii         „FAPTE NU VORBE!” Primarul Petroşaniului a adus (şi la propriu) cadouri pentru copii         Tineri răniți într-un accident pe DN 68 Hațeg – Caransebeș         Biciclist lovit de mașină în Deva         Bunuri contrafăcute confiscate de polițiști         Articole pirotehnice din clase interzise la comercializare către publicul larg, confiscate de poliţişti         Activitatea Poliției Locale Deva, în luna noiembrie 2019