Un tâlhar şi un hoţ, prinşi în urma unei razii

114

Un tânăr de 26 de ani, condamnat de instanţă pentru tâlhărie, a fost prins de oamenii legii în urma unei razii desfăşurate în cartierele Aeroport, Sașa și Colonie din municipiul Petroșani.

razie mascati (1)Pe numele bărbatului Judecătoria Petroșani a emis, în data de 19.02.2015, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 2 ani și o lună, pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Tâlharul a fost escortat și depus în Penitenciarul Bîrcea Mare.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani au depistat şi un minor în vârstă de 17 ani, care, în luna noiembrie 2014 a forțat sistemul de siguranţă al unui tonomat de cafea amplasat pe terasa exterioară a unei societăți comerciale din municipiul Petroșani, de unde a sustras 90 de lei.    Minorul a fost audiat în calitate de suspect, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a celui în cauză. De asemenea, în cadrul acţiunii, poliţiştii Biroului Rutier au acționat au oprit în trafic 12 autovehicule și au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.462 lei, pentru că şoferii nu purtau centura de siguranţă

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.