Un suspect de trafic de droguri a oferit 50.000 de lei pentru a fi pus în libertate

tribunalRobert Andras Sallai, un tânăr din Cluj-Napoca, arestat preventiv pentru infracţiuni de crimă organizată şi trafic de stupefiante, a cerut magistraţilor hunedoreni eliberarea pe cauţiune.

Liderul unei reţele de traficanţi de etnobotanice, Robert Andras Sallai, a fost înfăţişat luni instanţei Tribunalului Hunedoara. Tânărul arestat preventiv în luna aprilie a cerut eliberarea din arest pe o cauţiune de 50.000 de lei sau revocarea măsurii arestării preventive. „Magistraţii au respins solicitările inculpatului”, a precizat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

Sallai a fost considerat membru al unei grupări infracţionale din care făceau parte cel puţin opt persoane. Reţeaua e anchetată pentru introducerea în ţară, prepararea, ambalarea şi distribuirea de substanţe cu efect psihoactiv. Drogurile erau aduse în prin firme de curierat şi distribuite unor traficanţi din peste 20 de judeţe ale ţării. Aceştia, la rândul lor, le vindeau consumatorilor.

În urma percheziţiilor, efectuate de ofiţerii DIICOT şi procurori în mai multe judeţe ale ţării, printre care şi Hunedoara, au fost ridicate dintr-o locaţie din Cluj peste  20 de kilograme de etnobotanice şi circa 4.000 de plicuri cu substanţe psihoactive.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv         Mesajul tranșant al unui medic ginecolog din Brad despre criza coronavirus         TEATRU: „Întâlnire la voi acasă”         BANII NOŞTRI. Deprecierea leului a luat o pauză         ANUNŢ! Auchan anunță case dedicate pentru ONG-uri și vârstnici         România a ajuns la 1.760 de cazuri de coronavirus         Coronavirus: doi pacienți decedați la Spitalul județean din Deva aveau și Covid 19         Un pacient mort la Oncologia din Deva a fost diagnosticat şi cu coronavirus         Încă doi medici de la Spitalul Județean de Urgență din Deva au coronavirus         Șase hunedoreni au fost prinși la vânătoare de mistreți         Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, pe o stradă din Petroșani         CJ Hunedoara va direcționa peste două milioane de lei Spitalului Județean și DGASPC Hunedoara         Carmen Hărău: „Să nu facem lupta mai grea!”         Devenii donează pentru persoanele vulnerabile!         Ce spun medicii oncologi din Deva diagnosticați cu coronavirus         Aproape 1.300 de cazuri de coronavirus confirmate în România         Bărbat tâlhărit pe o stradă din Hunedoara