Un suspect de trafic de droguri a oferit 50.000 de lei pentru a fi pus în libertate

tribunalRobert Andras Sallai, un tânăr din Cluj-Napoca, arestat preventiv pentru infracţiuni de crimă organizată şi trafic de stupefiante, a cerut magistraţilor hunedoreni eliberarea pe cauţiune.

Liderul unei reţele de traficanţi de etnobotanice, Robert Andras Sallai, a fost înfăţişat luni instanţei Tribunalului Hunedoara. Tânărul arestat preventiv în luna aprilie a cerut eliberarea din arest pe o cauţiune de 50.000 de lei sau revocarea măsurii arestării preventive. „Magistraţii au respins solicitările inculpatului”, a precizat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

Sallai a fost considerat membru al unei grupări infracţionale din care făceau parte cel puţin opt persoane. Reţeaua e anchetată pentru introducerea în ţară, prepararea, ambalarea şi distribuirea de substanţe cu efect psihoactiv. Drogurile erau aduse în prin firme de curierat şi distribuite unor traficanţi din peste 20 de judeţe ale ţării. Aceştia, la rândul lor, le vindeau consumatorilor.

În urma percheziţiilor, efectuate de ofiţerii DIICOT şi procurori în mai multe judeţe ale ţării, printre care şi Hunedoara, au fost ridicate dintr-o locaţie din Cluj peste  20 de kilograme de etnobotanice şi circa 4.000 de plicuri cu substanţe psihoactive.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare         16 transportatori rutieri din județul Hunedoara au fost controlați de inspectorii de muncă         Percheziţii domiciliare în 4 judeţe şi un prejudiciu de peste 25.000 de lei recuperat de poliţiştii hunedoreni         Tragedia care a cutremurat Hunedoara. Trupul pompierului Dragoș Petru și al fratelui său au fost aduse acasă         Combinatul din Hunedoara a suspendat producția         ÎNVESTITURA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: „Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Mocăniţa Brad – Crișcior circulă de sărbători         Noua Politică Agricolă Comună trebuie să sprijine cât mai consistent tinerii fermieri         Vasilică Potecă, noul prefect al județului Hunedoara         LICEENII DE LA ARTE. Concert ce colinde la Biserica „Immaculata” din Deva         Florin Oancea: Termocentrala Mintia va avea cărbune pe toată durata iernii         „FAPTE NU VORBE!” Primarul Petroşaniului a adus (şi la propriu) cadouri pentru copii         Tineri răniți într-un accident pe DN 68 Hațeg – Caransebeș