Un suspect de trafic de droguri a oferit 50.000 de lei pentru a fi pus în libertate

tribunalRobert Andras Sallai, un tânăr din Cluj-Napoca, arestat preventiv pentru infracţiuni de crimă organizată şi trafic de stupefiante, a cerut magistraţilor hunedoreni eliberarea pe cauţiune.

Liderul unei reţele de traficanţi de etnobotanice, Robert Andras Sallai, a fost înfăţişat luni instanţei Tribunalului Hunedoara. Tânărul arestat preventiv în luna aprilie a cerut eliberarea din arest pe o cauţiune de 50.000 de lei sau revocarea măsurii arestării preventive. „Magistraţii au respins solicitările inculpatului”, a precizat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

Sallai a fost considerat membru al unei grupări infracţionale din care făceau parte cel puţin opt persoane. Reţeaua e anchetată pentru introducerea în ţară, prepararea, ambalarea şi distribuirea de substanţe cu efect psihoactiv. Drogurile erau aduse în prin firme de curierat şi distribuite unor traficanţi din peste 20 de judeţe ale ţării. Aceştia, la rândul lor, le vindeau consumatorilor.

În urma percheziţiilor, efectuate de ofiţerii DIICOT şi procurori în mai multe judeţe ale ţării, printre care şi Hunedoara, au fost ridicate dintr-o locaţie din Cluj peste  20 de kilograme de etnobotanice şi circa 4.000 de plicuri cu substanţe psihoactive.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute