Angajatele unui mall din Deva au fost chemate în ajutor pentru a evacua un şoarece rătăcit printre mese, în zona restaurantelor cu servire rapidă.

O angajată a reuşit să îl alunge cu ajutorul unui mop, spre amuzamentul unor clienţi. „Joacă fotbal?”, este constatarea unui client care asistă la scenă. Imaginile filmate de Mircea Sorescu, un tânăr din Deva, şi publicate pe reţelele de socializare a stârnit o mulţime de comentarii. „Fotbal cu şoricelul la mall”, a scris autorul filmării.

„Era şi şoarecele la shopping şi a fost deranjat”, a comentat un alt devean. Reprezentanţii centrului comercial susţin că rozătoarea a venit de pe câmp, iar cea mai recentă acţiune de deratizare a avut loc în 23 ianuarie 2019.

„Mediul din împrejurimile mall-ului (câmp deschis) favorizează apariţia unor astfel de „clienţi” nedoriţi. De aceea căutăm acum, împreună cu societatea de deratizare, o soluţie mai eficientă pentru a ţine la distanţă rozătoarele, astfel încât astfel de situaţii să nu se repete. Vom depune toate eforturile necesare pentru rezolvarea cât mai rapidă a problemei”, a informat Georgiana Balan, reprezentanta complexului comercial din Deva.