Un premiu ireal i-a golit buzunarele unei femei din Petroşani

Nu mai puţin de 580 de lei a plătit o femeie din Petroşani care a crezut că este câştigătoarea unui premiu şi a virat banii în contul unui necunoscut.

telefonFemeia, în vârstă de 46 de ani, a reclamat poliţiştilor din Petroşani că, în dimineaţa zilei de 25.06.2013, o persoană  de sex masculin cu identitate necunoscută, a înşelat-o prin intermediul telefonului, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 580 lei. „În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti a reieşit faptul că, în  data de 25.06.2013, în jurul orei 11.00, partea vătămată a fost apelată la postul telefonic fix, de către un bărbat cu identitate necunoscută, care s-a recomandat a fi directorul unei unităţi bancare, şi care i-a comunicat că a câştigat suma de 10.000 euro în urma unei extrageri organizate în cadrul unei emisiuni TV, însă pentru a intra în posesia premiului trebuie să cumpere 8 cartele SIM reîncărcabile, în valoare totală de 580 de lei şi să comunice apelantului codurile de reîncărcare”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.    După ce a comunicat codurile de reîncărcare, femeia a constatat că a fost victima unei înşelăciuni, motiv pentru care s-a adresat poliţiştilor, care au întocmit dosar penal şi efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi a luării măsurilor legale.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva