Un poliţist a fost prins luând o şpagă de 500 de lei

76

main vata spagutyaUn poliţis hunedorean a fost pus sub învinuire după ce a primit o şpagă de 500 de lei, pentru a ierta un şofer de o amendă.

La data de 4 iunie 2014 procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara a dispus începerea urmăririi penale cu privire la faptă şi la persoană, precum şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Bădărău Ioan Tudorel sub aspectul comiterii infracţiunii de luare de mită.

În cauză au rezultat probe privind săvârşirea infracţiunii menţionate, inculpatul fiind prins în flagrant după ce, în calitate de agent de poliţie al IPJ Hunedoara- Serviciul Poliţiei Rutiere, în timpul efectuării serviciului control trafic rutier în localitatea Săcămaş, la data de 4 iunie 2014 în jurul orelor 9,20, pentru a nu încheia procesul-verbal de constatare a contravenţiei, a primit suma de 500 lei de la o persoană care circula pe raza localităţii cu depăşirea vitezei legale. Cu ocazia percheziţiei vehiculului realizată de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi ofiţeri de poliţie din cadrul DGA Hunedoara, în autospeciala poliţiei a fost găsită ascunsă suma de bani ce a făcut obiectul infracţiunii de luare de mită.

Având în vedere actele de urmărire penală efectuate până în prezent procurorul a dispus faţă de inculpat luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe perioada urmăririi penale.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sunt etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.- SURSA Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
6 thoughts on “Un poliţist a fost prins luând o şpagă de 500 de lei

  1. Ciobanu Marius

   Andreea…tu faci parte dintre cei care primesc mita sau ce te deranjeaza aici??? MITA e mita…..nu suma conteaza!!!

   Reply
 1. Maria

  Putere celui care a fost acuzat de asa ceva! Nu te teme oamenilor buni li se intampla numai lucruri bune! Cei ce ti-au facut asa vor plăti la un moment dat! Sper ca viata sa le rezerve numai lucruri rele, nenorociri. M-am saturat de rațiunea asta de oameni jegosi si invidiosi! PUTERE SI RESPECT, FII TARE!!

  Reply
   1. Maria

    Fa ii zici la mata, jegosule! Sper sa iti iei tu cu AK47 ala, oridinar imputit ce esti!

    Reply
 2. Crudu

  In ce tara traim si ce vremuri. Sa nu mai poti tu sa iei nici macar o mica spaga…acolo, cateva sute de lei? Ce bine, asta inseamna normalitate.
  Pana la urma cred ca toti vom fi de acord ca speranta noastra sta numai in justitie. Sunt semne clare, tot mai vizibile si tot mai frecvente ca justitia este independenta si face ceea ce trebuie sa faca.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *