Un poliţist din Hunedoara a ajuns în stare gravă la spital în urma unui infarct

smurdPoliţistul Marcel Datcu (43 de ani) a ajuns în stare gravă la spital, după ce a făcut un infarct în timp ce se afla în unitatea de Poliţie din Hunedoara. El a fost transportat ulterior la o clinică din Timişoara, unde a rămas internat.

Va fi supus unei operaţii dificile, susţin apropiaţii săi, care, ţinând cont de situaţia materială a poliţistului, au deschis un cont pentru acesta. Cei care vor să îl ajute financiar pot depune bani în contul RO90RNCB0318019881960001 deschis la BCR – Surcusala Hunedoara cu mentiunea ajutor financiar Datcu Marcel Ovidiu. „Costul tratamentului s-ar ridica la 800 – 1000 de euro, bani de care familia poliţistului nu dispune la acest moment. Colegul nostru este cadru activ al Poliţiei Hunedoara şi este tatăl a trei copii minori”, a declarat Vasile Bucuci, vicepreşedintele SNPPC Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva