Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”

Au început lucrările la cel de-al nouălea teren de sport cu gazon artificial, în curtea Colegiului Național “Iancu de Hunedoara”. Ordinul de începere a lucrărilor de execuție a fost semnat marți, 3 decembrie 2019, iar valoarea totală a lucrării este de 287.353,16 lei, TVA inclus. Proiectul este finanțat din bugetul local al municipiului Hunedoara.

Până acum, în Hunedoara au fost construite și date în folosință opt terenuri multifuncționale la fostele școli Nr. 2, Nr. 9, Nr. 12, Liceul Tehnologic “Matei Corvin”, Colegiul Național de Informatică “Traian Lalescu” Hunedoara, școlile din Peștiș, Boș și Zlaști.

Terenul de sport de la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara” va avea o suprafață de 1.125 de metri pătrați și următoarele caracteristici:

• teren de sport minifotbal/ handbal – 20 m x 40 m în interiorul liniilor de joc, cu un spațiu de siguranță de 2,5 m, dispus perimetral;
• împrejmuire perimetrală a terenului cu stâlpi metalici cu înălțimea de 4 – 6 metri și panouri de gard zincat 2.000 mm x 2.500 mm;
• gazon artificial multisport, certificat de federațiile sportive internaționale;
• dotare teren multifuncțional cu 2 porți prevăzute cu plase și accesorii de prindere
• realizare instalație de iluminat nocturn.

“Credem în sport, iar mișcarea este esențială pentru dezvoltarea fizică armonioasă și menținerea stării de sănătate. De aceea am demarat acest proiect prin care ne dorim ca fiecare școală din municipiul Hunedoara să aibă un teren de sport multifuncțional, pe care elevii să îl poată folosi indiferent de anotimp. Iată-ne ajunși la cel de-al nouălea teren! Sportul înseamnă sănătate și ne dorim ca tinerii din orașul nostru să crească sănătos”, declară Dan Boboutanu, primarul municipiului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!