Un nou sens giratoriu va fi amenajat în Hunedoara

Consiliul Local Hunedoara va supune votului, în ședința de joi, studiul de fezabilitate pentru amenajarea unui giratoriu între Bulevardul Traian și Strada Bucegi din municipiul Hunedoara.

„Pentru asigurarea unei capacități mărite de circulație pe artera principală, reducând timpii de așteptare pentru cei care circulă de pe străzile laterale ale Bulevardului Traian din municipiul Hunedoara și totodată pentru parcurgerea intersecțiilor în condiții de siguranță și confort sporit pentru traficul de vehicule, se dorește realizarea unui sens giratoriu  între Bulevardul Traian, Strada Bucegi și Strada Dorobanților din municipiul Hunedoara”, se arată în proiectul de hotărâre. Amenajarea intersecției de tip giratoriu este necesară , susțin inițiatorii proiectului, și pentru fluidizarea circulației în zonă, deoarece intersecția între cele trei străzi este intens circulată atât de autovehicule cât și de pietoni și bicicliști.

Valoarea totală a investiţiei este estimată la peste 500.000 de lei, cu TVA inclus, iar durata de execuție a lucrărilor va fi de trei luni.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului