Un nou pas pentru realizarea fabricii de mobilă de la Sântuhalm, o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro și peste 800 de locuri de muncă, în prima etapă!

Un nou pas pentru realizarea fabricii de mobilă de la Sântuhalm, o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro și peste 800 de locuri de muncă, în prima etapă!

Astăzi am spus aprobării Consiliul Local al Municipiului Deva, proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei Plan Urbanistic Zonal „Schimbare destinație din comerț/retail în zonă industrială generat de imobilul situat în intravilan, localitatea Sântuhalm, strada Sântuhalm, nr.12.
Pentru că au existat discuții, neînțelegeri sau suspiciuni cu privire la acest subiect, am propus amendamentul ca: ,,Destinația zonei industriale aprobate prin prezentul Plan Urbanistic Zonal să fie exclusiv fabrică de mobilă”.

Consilerii locali au aprobat prin vot această hotărâre de consiliu local – HCL nr.227/2020, prin care această investiție deosebit de importantă pentru municipiul nostru merge mai departe!
Fabrica de mobilă de la Sântuhalm va fi, în prima etapă, o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro și peste 800 de locuri de muncă.
Deva a devenit un municipiu atractiv pentru investiții, iar acestea se materializează!

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Un nou pas pentru realizarea fabricii de mobilă de la Sântuhalm, o investiție de aproximativ 20 de milioane de euro și peste 800 de locuri de muncă, în prima etapă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată