Un kilometru din șoseaua spre Lacul Cinciș a fost reabilitat complet

Un covor nou de asfalt a fost turnat în ultimele zile pentru a acoperi una dintre cele mai degradate sectoare ale şoselei Hunedoara – Lacul Cinciş. 687 Hunedoara – Lacul Cinciş – Topliţa a fost reabilitat pe o porţiune de un kilometru, între intersecţia cu şoseaua din satul Cinciş şi zona Motel.

 

În aceeaşi zonă, în vara anului trecut au avut loc reparaţii, însă atunci carosabilul degradat a fost doar petecit cu fâşii din mixtură asfaltică. Reabilitarea acestui sector face ca circulaţia de la intrarea pe serpentinele barajului şi până la motel să se desfăşoare în condiţii bune. În luna august 2018, a fost asfaltată complet porţiunea de circa doi kilometri, în zona serpentinelor de la intrarea în satul Cinciş.

Lucrările nu au acoperit însă zona cuprinsă între Motel şi izvoarele lacului. Pe acest sector de circa şapte kilometri, care înconjoară Lacul Cinciş, au loc lucrări de amenajare a noii reţele de apă şi canalizare pentru localităţile din zonă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României