Un incendiu a cuprins banda transportoare a fabricii de ciment din Chișcădaga

1672

Pompierii au fost solicitați să oprească incendiul care a cuprins banda pe care sunt transportate materialele de la cariera de calcare de la Crăciunești la fabrica de ciment de la Chișcădaga, aflată la opt kilometri distanță. Flăcările au cuprins banda transportoare, din cauciuc, pe o porțiune de circa un kilometru, între localitățile Lunca și Fizeș.

„La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent, fiind afectați aproximativ 1.000 de metri din banda transportoare, cu posibilitatea extinderii la tronsonul podului cu structură de lemn, suspendat pe piloni de beton, care trece peste mai multe case. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie limitat la timp”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara.
Alături de pompieri a intervenit și echipajul de stingere a incendiilor al fabricii. După aproape patru ore de la începerea intervenției, toate focarele au fost lichidate.

Două echipaje de pompieri, unul al ISU Hunedoara și celălalt al ocietății comerciale, au rămas la fața locului, pe timpul nopții, în supraveghere. Cauza declanșării incendiului nu a fost precizată, până la această oră.

Foto: ISU Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.