Un hunedorean s-a spânzurat în curtea unei şcoli (VIDEO)

sinucigasUn bărbat în vârstă de 53 de ani şi-a găsit sfârşitul, după ce s-a spânzurat de un copac, în curtea Şcolii generale nr. 10, din Hunedoara. Hunedoreanul avea opt copii.

Necazurile l-au împins la sinucidere pe un hunedorean în vârstă de 53 de ani, din cartierul Micro 6. Gică, aşa cum era cunoscut de prieteni, şi-a pus capăt zilelor joi, după-amiază. Cu câteva minute înainte de a recurge la gestul fatal, îşi anunţasecâţiva dintre apropiaţii săi că se va spânzura. „Stătea pe terasa barului, împreună cu noi şi ne-a spus că îşi va pune capăt zilelor. Motivul era că se certase cu unii dintre copiii săi. Auzisem chiar că unul dintre ei l-ar fi agresat şi atunci, pentru că nu suporta ruşinea de a fi bătut de propriul fiu, ar fi ameninţat că se sinucide. Poate avea şi alte necazuri, pe care noi nu le cunoşteam”, a spus unul dintre foştii prieteni ai hunedoreanului.

Bărbatul s-a urcat într-un copac din curtea şcolii şi şi-a înnodat o sârmă în jurul gâtului, spânzurându-se cu ea de o creangă. Mai mulţi trecători au observat gestul acestuia însă nimeni nu a intervenit. Abia după ce au văzut că trupul omului devenise inert au încercat să sară în ajutorul lui. Trecătorii au sunat la 112, dar echipajele de urgenţă sosite la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul. Gică lucra în combinatul siderurgic din Hunedoara şi avea opt copii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj